Прочитај ми чланак

СЕДАМ ДАНА ДО КРАЈА КОНКУРСА за најлепши сувенир гондоле

0

Конкурс за избор идејног решења сувенира ЈП  Голд гондола Златибор са мотивом Голд гондоле Златибор завршава се за седам дана. Конкурс је отворен до 31. јануара 2018. године.Конкурс за избор идејног решења сувенира ЈП  Голд гондола Златибор са мотивом Голд гондоле Златибор завршава се за седам дана. Конкурс је отворен до 31. јануара 2018. године.

Стручни тим који ће чинити уметнички, туристички и ПР стручњаци испред ЈП Голд гондола Златибор и Туристичке организације Златибор, извршиће одабир 10 најбољих предлога.Списак најкреативнијих решења биће објављен на сајту ЈП Голд гондола Златибор, www.goldgondola.rs  и на друштвеним мрежама ФБ, Твитер и Инстаграм.  

Гласање за најбољи од 10 сувенира који је изабрао стручни тим биће спроведено преко друштвене мреже ФБ и трајаће од тренутка објављивања до почетка рада Голд гондоле Златибор, половином 2018. године. Победници конкурса биће проглашени на основу гласова на друштвеној мрежи ФБ.Пријаве подносе сви заинтересовани који своју идеју могу да представе реално и чија идеја се технички може спровести у дело.

Конкурсна пријава/формулар треба да садржи:

• Податке о аутору (име и презиме, адреса, е-маил и контакт телефон)

• Нацрт идејног решења (може бити и ручно урађена скица).

Конкурсне пријаве слати на е-маил адресу: оффице@голдгондола.рс или поштом на адресу ЈП Голд гондола Златибор, Улица  Александра Карађорђевића 34, 31310 Чајетина, са назнаком „За конкурс“.     

НАГРАДЕ: 

1.      место – новчана награда и износу од 200 еура

2.      место – викенд за двоје на Златибору

3.      место – вожња гондолом за тебе и екипу (до 10 бесплатних карата)

Важно: услов за победнике  наградног конкурса јесте потписивање уговора у коме ће јасно бити дефинисано следеће: АУТОР овим Уговором ЈП Голд гондола Златибор уступа сва имовинска ауторска права, у вези са коришћењем предметног идејног решења сувенира за несметано коришћење на свим територијама и тржиштима, без временског ограничења, док АУТОР задржава сва морална ауторска права у вези са насталим делом. Конкурсни материјал се не враћа. Аутор идејног решења сувенира може конкуристати са више предлога, али се за сваки предлог подноси посебна пријава.

Више о пројекту Голд гондола Златибор на www.голдгондола.рс
Додатне информације на: 
[email protected]
+381 63 333285  Тамара Симић