Прочитај ми чланак

HELMCAST – ЉУДСКЕ ПРИЧЕ И РАЗГОВОРИ: Насиље над мушкарцима и породицом!

0

Гост емисије „Људске приче и разговори” у продукцији медијске куће HelmCast је био Михаило Алић, један од предводника покрета за мушка и породична права у Србији. Емисију је уредио и водио новинар Миодраг Станковић.

У емисији се разговарало о томе зашто се неолибералне феминисткиње боре за права жена само у сектору позиција моћи (директори, председници , посланици, судије), а не и у високо ризичним, а слабо плаћеним пословима као и око чега су се окупили разне НВО организције, директно финансиране са Запада, као што су Аутономни женски центар, Лабрис, Инцест траума центар и Жене у црном?

Такође, током емисије је г Алић објашњавао и каква је улога феминизма  у разарању традиционалне, природне породице; зашто је хетеросексуални мушкарац приказан као насилник у такозваним женским покретима; као и зашто су у центрима за социјални рад скоро по правилу запошљавају жене које нису мајке и немају породице?

У емисији Михаило Алић је причао и о дискриминацији очева у старатељству по разводу, о заједничком старатељсво након прекида брака али и како смањити број развода?

А оч ему се још говорило у овој емисији, посвеченој савременој породици и браку. погледајте у видео линку горе.