Прочитај ми чланак

МАЛО ПОДСЕЋАЊЕ на вређање интелигенције

0

Колико је испирање мозга грађана Србије од стране владајуће странке и њеног председника зашло у поодмаклу фазу, најбоље сведочи његова изјава по којој он не може да иде пред Емануела Макрона и Владимира Путина ако његова странка није најјача у Мионици, Пећинцима и Костолцу!

Сваки грађанин Србије, био симпатизер СНС-а или не, кад искључи ТВ Пинк и баци из руку Информер и сличне режимске таблоиде, треба да се запита колики је промил шанси да председници Русије и Француске уопште знају где су и шта су Пећинци, Мионица и Костолац и зашто би њих то уопште занимало?

Ако би трезвено тражили одговор на ово питање, грађани Србије који гласају за СНС, али и они који не излазе на биралишта, схватили би да се Александар Вучић игра са њиховом интелигенцијом, немилосрдно је вређајући.

То је, заправо, и начин опстанка на власти владајуће гарнитуре већ скоро 6 година, без икаквог побољшања животног стандарда грађана Србије. Потпуна контрола медија, манипулација и најпростија демагогија, формула су која још увек пролази код осиромашеног, обесправљеног и уцењеног дела српске популације који гласа за СНС.

Уз претпоставку да га је током јучерашњег телефонског разговора обавестио, било би лепо да Александар Вучић пренесе грађанима Пећинаца, Костолца и Мионице каква је била реакција француског председника, Емануела Макрона после сазнања да је Вучићев СНС тамо победио…

Аутор је члан Извршног одбора Српског покрета Двери