НА ЗЛАТИБОРУ НАЈБОЉА ЖУРКА Вече добре музике и сјајног провода уз Тонија Цетинског

3

За више хиљада људи, колико се у суботу 30. децембра нашло на Краљевом тргу на Златибору, певао је Тони Цетински.

Прво гостовање Цетинског на Златибору, гости и мештани памтиће дуго времена по сјајној атмосфери, пуно забаве и невероватној позитивној енергији којом је Тони обасјао Златибор.

Рођени Истранин лако се прилагодио температури од неколико степени испод нуле и успео да познатим хитовима загреје публику.

Наступ Тонија Цетиснког на Златибору могао би се назвати правим перформансом.

Фото: zlatibor.org.rs

Певајући стихове својих најпознатијих песама Тони је силазио са бине у публику која га је током двочаосовног концерта константно пратила гласним певањем.

Фото: zlatibor.org.rs

Златибором су одјекивали познати хитови попут: Опет си побједила, Крик, Једном у животу, Човјек од леда, 23. просинац, Од милијун жена, Онај ко те љуби…и многе друге.

Поред својих песама златиборску публику Тони је забаљао и песмама својих колега, Парног Ваљка, Дина Дворника, Атомског склоништа, а неизоставне су биле и нумере које је Цетински снимио са колегама Жељком Јоксимовићем и Тошетом Проеским, Заблуда и Лагала нас мала.

Фото: zlatibor.org.rs

Тони Цетински је својим концертом успео да атмосферу пред најлуђу ноћ на Златибору доведе до усијања и најави наставак доброг провода на Краљевом тргу у наредним празничним данима.

Јелена Томашевић и трубачки оркестар Марка Глигоријевиића воде нас у Нову годину, док ће Легсингтон бенд забављати Златибор 01. јануара.