TEША ТЕШАНОВИЋ ПРОГОВОРИО ПРЕД КАМЕРАМА: Како ми је БИА одузела интервју са…

7

Водитељ "Балкан инфа" Теша Тешановић пред камерама је проговорио о цензури у Србији. Тешановић је испричао како му је БИА одузела интервју са бившим сарадником Александра Вучића, Ђорђем Вишекруном јер су у њему изнети подаци везани за врх СНС.

Тешановић је на „ТВ Наша“ испричао да је у Амстердаму урадио интервју са Вишекруном, који је био наставак интервјуа који је снимљен у Београду, у ком Вишекруна износи оптужбе против Вучића и врха СНС-а.

Тешановић је рекао да му је БИА дошла на стан и одузела снимак новог интервјуа уз објашњење да је то „претња по националну безбедност“. 

Тешановић је рекао да се БИА свела на службу која одрађује прљаве послове за власт и посебно критиковао што је на челу те агенције високи фунцкионер СНС-а, Братислав Гашић.

– Они се баве ђубретарењем и скупљају информације за блаћање опозиције – каже Тешановић.

По њему је стање у медијима данас много горе него у време Демократске странке, а да су и преостали слободни медији на свакодневним ударима.

– У Србији свако ко не подржава Александра Вучића се проглашава државним непријатељем – каже Тешановић и додаје да скоро су сви резултати рада власти који се пласирају у медијима „измишљени“: