Прочитај ми чланак

САША РАДУЛОВИЋ: Ми Ђиласу не верујемо

0

Лидер Доста је било Саша Радуловић каже да је главни циљ његове странке да мотивше апстиненте да изађу на београдске изборе и да је убеђен да опозиција има већину у главном граду.

– Бирачи у Београду не виде Вучића већ Синишу Малог и Весића, виде раскопане улице и колапс у саобраћају, виде фонтане, јарболе и новогодишњу заставу и то им се недопада – објашњава Радуловић.

Радуловић је објаснио да се треба пазити рециклираних кадрова попут Драган Ђисаса што може да одврати бираче од изласка на изборе и смањује шансу за победу опозиције. Он каже да нуђење бирачима кандидата који је „мање зло“ је погрешна тактика.

Одговарајући на питање да ли би могао да сарађује са Ђиласом након избора Радуловић каже:

– Ми имамо постављене принципе и услове од којих нећемо одступити. Ми Ђиласу не верујемо – каже Радуловић.

Радуловић је рекао да ће после избора преговарати са свима који уђу у градски парламент сем са СНС, али да се нада да Ђилас неће бити кандидат Покрета слободних грађана као што се спекулише. Он је такође навео ствари урађене за време власти ДС који су помогли успостављањи систему партократије.

– Никада нећемо подржати ни једну власт на било комм ниву где немамо принцип потпуне транспарентности, објављивање свих уговора – објаснио је Радуловић.

Радуловић је у интервјуу за „Балкан инфо“ објаснио механизме корупције који се дешавају у држави, ко ће на локалним изборима радити за Вучића, објаснио какве промене би ДЈБ донео Београду итд.

Радуловић је критиковао Вучића јер испуњава све захтева са запада.