Прочитај ми чланак

ДАМЈАНОВИЋ (СРС): У лажи су кратке ноге, Вучић признао независно Косово!

0

На јучерашњој седници, министар и потпредседник Владе, Зорана Михајловић пролазила је кроз прави пакао када се суочила с аргументима народног посланика Миљана Дамјановића на које није имала адекватне одговоре. Немушто је покушавала да избегне да одговори на питања али су на томе, поред Миљана Дамјановића, инсистирали и остали посланици СРС предвођени Немањом Шаровићем и Вјерицом Радетом.

Наиме, јуче је на дневном реду био Предлог закона о потврђивању Уговора о оснивању Транспортне заједнице који је поднела Влада 1. новембра као и Уговор о зајму за реконструкцију железничке везе који је послат 29. августа.

Као што се може видети на снимку, Зорана Михајловић покушала је да обмане јавност јер није имала адекватне одговоре на питања као што су:

Како је могуће да у Закону стоји дефиниција „Држављани Ксоова“, „Косово без звездице“, у Закону о оснивању Транспортне заједнице и како је могуће да су само радници Железница Србије изузети од повећања плате? Као још о многим питањима и немуштим одговорима Зоране Михајловић погледајте у видеу…