Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – БОШКО ОБРАДОВИЋ Зашто сам се сукобио са Мартиновићем у Скупштини Србије

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је била физички и вербални сукоби СНС владајуће странке са опозицијом у Скупштини Србје. Интервју је рађен у просторијама медијске куће „Helmcast”.

На почетку емисије Бошко Обрадовић је коментарисао изрицање пресуде ратном комаданту прекодринских Срба, Ратку Младићу, у Хагу, истакавши да су све српске власти, од 5 октобра, па до данас, ради уласка Србије у ЕУ одрекле свих оптужених Срба пред Хашким трибуналом.

Даље у емисији г. Обрадовић је устврдио да је један део опозиције уцењен и купљен од стране Александра Вучића, те објаснио зашто је компјутерским мишем гађао председника посланичког клуба СНС, Александра Мартиновића, у Скупштини Србије.

Током емисије лидер Двери је изнео свој став у вези могућег повратка у политику Томислава Николића и Драгана Ђиласа, као и о томе са којим опозиционим странкама могу да сарађују Двери у рушењу личног режима Александра Вучића.

На крају емисије Бошко Обрадовић је изнео своје ставове о Бриселском споразуму, положају Срба на Косову, о војној сарадњи Србије са Федерацијом Русије и НАТО савезом, о сарадни Сороша са Александром Вучићем, те о цензури у српским медијима.

 

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу –  ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР и претплатите се на наш Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ