Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Стидећете се што сте били чланови СНС-а и одрећи ћете се и Вучића

0

Сада се одричете Велимира Илића, а тако ћете се и једног дана одрицати и Александра Вучића и браће Вучић и кумова Вучићевих, и нећете их познавати и крићете да сте икад били са њима у њиховј странци и стидећете се што сте били чланови СНС-а.

Мени је заиста симпатично и драго када владајућа већина помиње Велимира Илића министра у њиховим владама и повезују га са Дверима.

Никада ни Двери, ни ја лично, нисмо имали ништа са Велимиром Илићем, за разлику од Српске напредне странке.

То је ваш пријатељ, то је ваш министар, то је ваш коалициони партнер.

Први коалициони партнер Српске напредне странке у њеној политичкој историји је Велимир Илић и Нова Србија.

Брзо сте то заборавили.

Како брзио перете руке од Велимира Илића.

Како је то незгодно сада када нису више загрљена браћа и када Велимир Илић износи истину и прљав веш из напредњачке кухиње.

Када открива истину шта ради Андреј Вучић по Србији, онда Велимир Илић више није добар, а добар је био Александру Вучићу да му буде два пута министар и онда је био најбољи на свету.

А сад када је изашао из ваше коалиције и када говори истину, да државом не управља ни СНС ни СПС, већ браћа Вучић и њихови кумови, тада је тајац у скупштинској сали и тада Велимир Илић наједанпут није више неко слатко створење које сте држали у Влади.

Двери са Илићем имају само суђења и на суду ћемо доказати оне клевете којим је оптужио и мога оца и мене и Двери.

Ја се са њим борим и судим, и сменио сам га са власти у Чачку, а ви са њим сарађујете, ви сте били са њим у коалицији.

Сада се одричете Велимира Илића, а тако ћете се и једног дана, и то вам сада поручујем, одрицати и Александра Вучића, и браће Вучић и кумова Вучићевих, и нећете их познавати и крићете да сте икад били са њима у њиховј странци и стидећете се што сте били чланови СНС-а.