Прочитај ми чланак

БОШКО ФИЛИПОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Због писања „Српског телеграфа” мафија ће ме убити

0

„Српски телеграф је објавио нешто што нема везе самном. Прочитали су текст о мени у Куриру и надовезали су се на то са својим чланком „Ko je угледни бизнисмен рекеташког таблоида“. Ја нисам власништво Родића, нити Курира. Такође, великим болдованим поднасловом су написали: „Шкаљарац запалио порше глумећи жртву.“. А ја не знам где су Шкаљари, нити припадам икаквом клану, каже у ексклузивној изјави за Србин.инфо, Божидар Бошко Филиповић, човек који је доведен до ивице самоубиства јер од државе Србије, иако живи у Србији 42 године и има српски матичан број, не може да добије српсо држављансто.

Филиповић даље тврди да је Српски телеграф, са таквим насловом и поднасловом, директно позвао супротни, Шкаљарима непријатељски мафијашки на клан, да га убију у назовимо обрачуну банди.

Принтскрин: Српски телеграф

„Овај лист је навео и да сам лопов, да сам крао, да сам осуђиван за тешка криминална дела, шта није истина. Значи, означивши ме за мафијаша директно су угрозили мој живот. Јуче сам био у полицијској станици Врачар, да пријавим ову претњу, људи ми су ме примили сачинивши службену белешку, звали су тужиоца али он ми није дао никакву заштиту иако смо ја и моји синови добили претње путем друштвених мрежа, да ће нас убити, односно да ћу за 48 сати да нестанем. ”.

Бошко је на крају за наш портал закључио да је писање Српског телеграфа о њему позив на линч:

„Ако сам мафијаш, онда полиција треба одмах да ме ухапси, јер она јури те кланове, а ако нисам нека ме заштити. Ја зашта прозивим, оне који организују линч против мене, имам аргументе, а они зашта ме оптужују немају чињенице. И зато мислим, да пошто тужилац није реаговао треба да реагује држава. Да саслуша уредника СТ и да га испита где му је папир да сам ја лежао због крађе, а ја у животу нисам украо ни шљиву нити лежао за крађу.”

А због чега и зашто је предмет напада Бошко Филиповић, и пре чланка који је изашао у Српском телеграфу погледајте у интервју испод, за емисију Интервју, у продукцији медијске куће Центар, у којој је открио да црногорски криминалци преко ноћи добијају српски пасош, како је садашња жена председника Србије, Александра Вучића, рођака Мила Ђукановиће, да њена цела фамилија живи преко пута Ветеринарског факултета, те како припадници црногорског лобија, који су у Београду Срби, а у Подгорици Монтенегрини, владају Србијом и Црном Гором, док Александар Вучић, са платом од 100 хиљада динара мења сваки дан одела која коштају пар стотина евра.