Прочитај ми чланак

РЕНДОЛФ: Кокошков најбољи тренер, претили ми смрћу

0

Ентони Рендолф рекао је за "The Undefeated" да му је играње за Словенију пријало, али и да му је прећено смрћу после меча са Летонијом.

Рендолф који је као натурализовани Американац учествовао је у походу „Змајчека“ на злато и поред Драгића и Дончића био је један од најбољих играча.

Foto: fiba.com

„Било је сјајно бити део овог тима. Саиграчи су ме добро прихватили. Сви причају енглески тако да ни ту није било проблема. Кокошков је најбољи тренер који ме је икада тренирао. Научио сам много од њега“, рекао је Рендолф.

Када је реч о утакмици између Словеније и Летоније, Рендолф је цео меч био у „сукобу“ са Порзингисом, а на крају меча је све кулминирало када је умало дошло до туче.

„После те утакмице, многи навијачи су ме ‘прозивали’. Чак су и људи из Њујорка остављали коментаре и говорили ми да сам „Нигга“. Причали су неке глупости, а неки су ми чак и претили смрћу уколико дођем у Њујорк. Искрено, нисам се обазирао на те коментаре, не желим да трошим енергију на такве ствари“, рекао је Рендолф за Марка Џ. Спирса из „Тхе Ундефеатед“.