Прочитај ми чланак

ТЕЖАК УДЕС КОД ДОЉЕВЦА Погинула два локална функционера

0

Председник општине Ранилуг Градимир Микић и председник скупштине општине овог места Саша Алексић погинули су у данас око 13 сати у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на аутопут Ниш-Скопље код Дољевца.

Они су се налазили у аутомобилу марке „тојота ленд крузер“ које је слетело са коловоза под околностима које се још увек утврђују. Возило у којем су се налазили челници општине Ранилуг кретало се у правцу Ниша.


У удесу су повређени и супруга председника општине Весна Микић и Давор Петковић, председник одељења за просвету и здравство у општини Ранилуг. Како првим налазима лекара, они нису животно угрожени.

Како незванично сазнаје „Блиц“, функционери опстине Ранилуг запутили су се у Сремску Митровицу на фестивал фолклора и били су у пратњи аутобуса у којем су била деца из културно уметничких друштава која је требало да наступе на овој смотри народних игара.

Градоначелник Ранилуга на Косову ухапшен због плаката СНС са ликом Вучића

Деца су тако била очевици теског удеса, када је џип који је ишао испред њих, у једном тренутку слетео са пута и неколико пута се преврнуо. Полиција је у сарадњи са тужилаштвом обавила увиђај и ради на утврђивању узрока тешке саобраћајне несреће. Шта је довело до слетања возила са коловоза, званично још није познато али се не искључује могућност ни да је дошло до пуцања гуме, услед чега је возач изгубио контролу над четвороточкашем.