Прочитај ми чланак

ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД ВОЖДОВЦА Ђурђевић: Не сме ништа да нас поремети, морамо да газимо

0

Фудбалер Партизана Урош Ђурђевић рекао је да његову екипу не сме да поремети пораз од Вождовца и црно-бели треба да наставе да играју као у прве три-четири утакмице.

„Не би смео да нас поремети пораз од Вождовца уопште, јер нас очекује утакмица за три дана у Новом Саду. Не сме ништа да нас поремети, морамо да газимо даље и да уђемо у наредне утакмице као у прве три-четири до сада“, рекао је Ђурђевић новинарима после меча.

Фудбалери Партизана изгубили су на свом терену од Вождовца са 3:1 у утакмици четвртог кола Суперлиге Србије.

„Вождовац је увек добра екипа, екипа која хоће да игра и против сваког може да игра. Показали су и прошле сезоне да играју један од лепших фудбала у лиги. Надиграли су нас и честитам им на заслуженој победи“, рекао је Ђурђевић.

Он је навео да црно-бели нису ушли утакмицу како треба и да не зна разлог због чега је било тако.

„Не знам, можда и згуснут распоред, доста играча је уморно, сада се и Небојша Косовић повредио, надам се да није ништа озбиљно. Битно је да останемо сви здрави и да будемо спремни за Видеотон“, рекао је Ђурђевић.

Нападач Партизана је казао да је на почетку утакмице добио ударац у колено и да га је бол мучио током целог меча.

„Нисам могао да пружим максимум због бола који ме мучио током целе утакмице. Тешко ми је пао овај пораз“, рекао је Ђурђевић.

На констатацију да су утакмицу обележиле и судијске грешке, односно да је поништен чист гол Марка Јанковића, а да пенал досуђен Партизану није постојао, он је истакао да верује да, и ако је било грешака, није било намере.

„И ја мислим да није био офсајд кад је Маре постигао гол. Што се тиче пенала, не знам да ли је био или није… Не бих се мешао у суђење. Мислим да није било намере, и да је погрешио судија – мислим да није било намере“, рекао је Ђурђевић.

Партизан у наредном колу Суперлиге гостује Војводини, а потом игра против Видеотона први меч плеј-офа за Лигу Европа.