Прочитај ми чланак

ПРИЈАВИЛА МУЖА ЗА НАСИЉЕ У ПОРОДИЦИ како би отишла на МОРЕ са другарицама …

0

Н. Б. (73), из околине Бора, пријавила је, по свему судећи, лажно свог слабо покретног супруга З. Н. (75) за насиље у породици да би са својим пријатељима из једног пензионерског удружења могла да оде на море!

Н. Б. је рекла супругу да са члановима пензионерског удружења жели да оде 10 дана на море. Објаснила му је да то неће пуно коштати, али се супруг побунио због ниских пензија које овај брачни пар прима – прича извор „Блица“.

Foto: Shutterstock

Наводно, З. Н. који је слабо покретан, супрузи је казао да је он против јер „треба платити рачуне, купити лекове, преживети до наредне пензије“…

– Изнервирана тим одговором, Н. Б. је позвала полицију и супруга пријавила за насиље у породици – наводи наши извор.

Одмах је обавештено Тужилаштво које ревносно „насилнику“ одредило удаљење из стана и забрану приласка супрузи до окончања поступка.

– Након тога, за Н. Б. више није било никаквих препрека. Спаковала се и са пријатељицама пензионеркама отпутовала на море, где се дружила са исписницама и уживала у чарима лета – додаје наш саговорник.

Међутим, по повратку са мора, „муж насилник“ је поднео захтев за развод брака, у коме се овај пар налази готово 40 година.

– Ако се испостави да је неправедно оптужила мужа, биће поднета пријава због лажног пријављивања – додаје наш извор.

Он каже да је, од ступања на снагу новог закона о насиљу у породици, полиција „затрпана“ таквим пријавама.