БИВШИ ОБАВЕШТАЈАЦ СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ако Вучић преда Косово почиње грађански рат

94

Славко Никић, бивши обавештајац српске полиције и учесник рата на Косову, рекао је да ће у случају да Србија преда Косово избити грађански рат у држави, у коме ће бити пуно жртава.

Коментаришући позив председника Србије Александра Вучића о „унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији“, Никић је рекао да би Вучић требао да зна да се пуно људи у Србији зарекло да не жели да живи ако Косово оде из Србије и да су спремни да се томе супротставе.

 

Никић је објаснио да под давањем Косова подразумева и уклањање Косова и Метохије из Устава Србије.

Никић је рекао да су у заблуди сви који говоре да се не треба борити за Косово како би се избегле нове српске жртве и да ће много више жртава пасти ако се Косово преда Шиптарима.

– Много ће више жртава бити уколико Александар Вучић и његова администзрација потпишу споразум, коме он више жури него Шиптари, и преда Косово Шиптарима. Тада ће бити жртава у Србији великих и тада ће на ове стране да гину Србији. Ако Александар Вучић одлучи да брани Косово жртава ће бити на другој страни, на шиптарској страни – рекао је пуковник Никић у емисији „Интервју“ у продикцији „Балкан инфо“.

Никић је прокоментарисао у емисији да би могао бити ухапшен због тих својих изјава.