Прочитај ми чланак

ГОРЕ НЕГОЛИ ПОД ХИТЛЕРОМ И СТАЉИНОМ: Приватност се на интернету и формално укида

0

Вест испод о томе недвосмислено сведочи. Дакле, Орвел је стигао. Велика већина људи у томе не види ништа лоше. На ову и сличне вести модерна телад одговара са оном чувеном реченицом" немам шта да кријем,не радим ништа лоше, па нека ме надзире ко год хоће".

Приватност је, дакле, жртвована на олтару прогреса и информационих технологија. Постајемо људске рибице у акваријуму. Хтели то да признамо или не, наша цивилизација је и дефинитивно „скувана“ и спремна за наредни корак болесних умова који владају планетом.

Да ли треба подсећати да је доминантна научна дисциплина код најбогатијих и најутицајнијих људи света чиста еугеника и теорија о пренасељености земље? Да ли треба подсећати да решење ових проблема они виде у депопулацији планете? Ко сумња у ово може да провери из милион извора. Зато треба сабрати два и два и повезати шта се добија спајањем губљења приватности и еугенике.

Рећи ћу још и ово: да је Хитлер имао оволико приватних података о Јеврејима колико данас о нама имају нови фашисти ретко који Јеврејин би преживео холокауст.

Мислимо о томе.

САД: Укидају се правила о Интернет приватности

Вашингтон — Представнички дом Конгреса САД одбацио је правила о Интернет приватности. То је први корак у омогућавању провајдера да податке корисника продају трећим особама.

За поништавање предлога регулације коју је установила Комисија за федералне комуникације у октобру, у време председника Барака Обаме, гласало је 215 конгресмена док је 205 било против.

Претнодно је у Сенату овај предлог прошао са 50 наспрам 48 гласова, преноси АФП.