Прочитај ми чланак

ВЕЧЕРАС У 20 САТИ ПОЧИЊЕ ШОУ: Радуловић, Бели и Вучић представљају свој програм!

0

Вечерас у 20, 21 и 22 сата гледаоци ће моћи да чују програме Саше Радуловића (20.00), кандидата Групе грађана "Доста је било", Луке Максимовића (21.00), кога је предложила Група грађана "Љубиша Прелетачевић Бели, Бели - Само јако". Премијер Србије и кандидат владајуће коалиције Александар Вучић, говориће на РТС од 22.00 до 22.50.

Вучића је предложила коалиција Александар Вучић – Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије – Ивица Дачић, Социјалдемократска партија Србије – Расим Љајић, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма, Партија уједињених пензионера Србије – Милан Кркобабић, Покрет Снага Србије – БК – Богољуб Карић, Савез војвођанских Мађара – Вајдасáги Магyар Сзöветсéг Иштван Пастор.

Вучић: Термин у којем „сви домаћини спавају“

Премијер је данас рекао да размишља да ли да уопште оде на представљање на РТС јер је обавештен да је добио термин у којем „сви домаћини спавају“, али да ће то вероватно ипак учинити јер има обавезу и јер неко треба мало да говори и о свом програму.

Представљање кандидата за председника Србије биће настављено данас на Другом програму РТС-а према редоследу председничких кандидата на гласачком листићу на изборима за председника Србије заказаним за 2. април.

Овог викенда биће представљено првих шест кандидата, а наредног викенда и преосталих пет.

Сваки кандидат има 50 минута да представи програм, саопштено је из те медијске куће.