Прочитај ми чланак

ЛИДЕР „СЛОВЕНСКОГ БРАСТВА” ПОРУЧИО: Нисам ја Бели, ја сам Вук М Ђуричић!

0

У изјави за јавност Вука М Ђуричића, поводом предаје председничких кандидатура, каже се да се у последњих пар дана у Србији заоштрава политичка клима, нарочито откада се појавио "Бели" и многима "помрсио" конце.

–  У Србији не владају политичари, већ различите службе које већ дуги низ година креирају српску политику, а пројекат „Бели“ није Бели, већ пројекат великих играча, истиче Вук М. Ђуричић и додаје:

 – Када сам објавио кандидатуру, многи су ме звали на договор – и „леви“ и „десни“. Одређени људи из разних државних и парадржавних структура су ми нудили такозвани „пројекат зезања и кампања блиц крик“, уз финансијску помоћ и логистику.  Наравно, као искрени патриота то сам одбио. Ево и због чега још –  због нотара нисам могао да сакупим више од 7 хиљада потписа, а нисам хтео да ми неко „помогне“, па да ме целог живота „држи у фиоци“!  Некa зна јавност,  странка „Словенско браство”, чији сам ја председник, није направљена за данас већ за будућност.

 – Нисам ни Паровић, Чанак или Бели да молим ове или оне да ми помогну, а после да делујем на даљински, ја сам Вук М Ђуричић потомак великих хајдука и ускока и нећу се никада никоме потлачити и бити нечији кловн, на крају у свом саопштењу закључује лидер „Словенског браства”, г. Ђуричић.