Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ ТВРДИ: ЦИА и НАТО пулени на сваки начин гледају да ме елиминишу!

0

Председник Народног слободарског покрета Мирослав Паровић рекао је да лидери новог ДОС-а заједно са Луком Максимовићем (Прелетавчевићем – Белим) покушавају да се изругују држави и иниституцији избора.

– Лидери новог ДОС-а немају никакав проблем са тиме да рецимо помажу Луки Максимовићу да сакупља потписе иако је свима јасно да је главни циљ те кандидатуре извргивање руглу државе и институције избора, а по добро познатом отпорашком моделу Срђе Поповића. Такође, наводно нестраначки кандидати попут Јанковића и Јеремића се не гаде хиљада и хиљада потписа које су им прикупљале странке (ДС, Нова Србија, Заједно за Шумадију, Заједно за Србију, СДС и сл…) – објашњава Паровић.

Фото: Приватна архива

Паровић је указао да упркос тврдњама да желе већу излазност поједине опозиционе странке желе да оспоре  његову кандидатуру што показује да нису принципијелне.

– Оно пак у чему су лидери новог ДОС-а сагласни је да по сваку цену треба оборити моју кандидатуру! Чак и насупрот логици коју сами намећу о томе да ће више кандидата повећати излазност и самим тим и шансу за други круг.

Биће да тој дружини код мене смета јасно изражен став да ћу се противити референдумској атмосфери и неком новом петом октобру. Очито сам још давно прозрео намере ЦИА и НАТО пулена па на сваки начин гледају да ме елиминишу.

На њихову жалост, то им неће успети. Мој тим и ја ћемо свим силама бранити Србију и неће им поћи за руком да опет багерима и хеклерима упадају у Народну скупштину – каже Паровић.