Прочитај ми чланак

Невероватна пророчанства оца Тадеја: До сада се све обистинило

0

Свети српски пророк и велики боговидац, испосник и утешитељ српског народа, старац Тадеј Витовнички, који се упокојио 2004. године, оставио је за собом многа пророчанства о Србима, о Црној Гори, о Косову, о Босни и Херцеговини, о многим људима и догађајима који ће се ускоро збити.

otac-tadejОсам година пре једностраног проглашења независности Косова, отац Тадеј је рекао: “Шиптари ће прогласити независност. Али, то ће бити противправно и битно је само да српски политичари никада то не потпишу. Једног дана, после великих страдања у које ће упасти Србија и читав српски народ, због богоодступништва српских властодржаца али и једног дела народа, ипак ће доћи до уједињења највећег дела Срба. Србија ће се ослободити и ДОС владара. (чију политику старац Тадеј није симпатисао). И Америка и Запад ће Србе поновно гонити. Ипак, после великих српских страдања (ово је говорио после 1999), изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби, за веома кратко време ослободити своју духовну колевку и Шиптара више никада тамо неће бити. Ни једнога.”

Још неколико пророчанстава старца Тадеја.

Говорио је да ће Црна Гора да се одцепи и постане независна. Такође је говорио да ће удар на српски језик бити силан у Црној Гори и да ће безбожна власт ударити и на Српску Цркву.

Неки грађани који су наводно имали директан сусрет са оцен Тадејом кажу да им је рекао да ће у Црној Гори у једном тренутку почети грађански рат, а на крају и рат са Шиптарима.

Једном човеку из Никшића који је стално ишао код старца Тадеја рекао је да не купује стан у Никшићу јер још није право време, и да Црна Гора ускоро постаје независна те да ће за Србе бити веома тешко.

Ипак, опет је рекао да ће Срби на крају, после великих страдања победити, али да ће цена победе бити веома велика.

Највећи удар биће на СПЦ у Црној Гори и Митрополију на Цетињу.

На крају, како је говорио старац Тадеј, Црну Гору ће мирити људи из Србије, и она ће на крају поново ући у састав јединствене српске државе.

Чак је говорио да ће и мошти Светог Василија Острошког једно време морати да буду пребачене из Острога на сигурније место. Толико ће бити тешко у једном тренутку.

Тадеј је говорио да ће Мила Ђукановића убити сами Црногорци, око њега, и да ће у грађанском рату у Црној Гори бити жртава.

Најопаснији и најжешћи ударац ипак ће на крају доћи од Шиптара који ће напасти Црну Гору. Страдања ће бити велика, али коначна победа ипак на страни Срба из Црне Горе.

– Тако сам слушао од других да је говорио старац Тадеј о будућности Црне Горе, а очигледно је да су се неке ствари већ и догодиле, пише један анонимни грађанин.

Старац Тадеј није говорио временски потпуно прецизно, али довољно прецизно јесте говорио.

Наиме, он је говорио да ће Црна Гора на референдуму да се одцепи од Србије и постане независна, и то ускоро. И погодио је.

Он се упокојио 2004, а 2006. Црна Гора је постала независна.

Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно, колико је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе српске грехе које и сада понављамо.

Говорио је да су ти греси пре свега, нецрквеност, чедоморства, псовке, спиритизам, сујеверја, разврат, прељубе, неверства супружника једно другоме, не држање постова, не држање молитве, содомија, погрешно васпитавање деце, непослушност и пркос деце према родитељима…

Говорио је и да ће Америка ускоро пући као балон, и да ће тек после краха Америке, Запада и НАТО-а, Срби да ослободе Косово, јер ће се НАТО повући са Косова пре тога, и Шиптари ће бити страховито брзо поражени, тако да више неће бити ни једног Шиптара на Косову.

Што је трагично, рекао је да ће Срби да се врате Богу тек после жестоког страдања, и да ће Запад поново и војно ратовати против Србије.

Био је отворено против политике ДОС по многим питањима, и говорио је да су многи у ДОС отворени антисрби и несрби, који уништавају Србију.

Говорио је да ће и Војводина да крене путем сепаратизма, уз помоћ Запада, и да ће у Војводини и Београду бити најтеже, а најсигурније у Централној Србији.

Што се тиче Срба у Републици Српској, старац је рекао да ће се и они на крају, после ослобођења Косова, Црне Горе и Војводине, придружити уједињеној српској држави.

А ево и још једног пророштва које је једном Никшићанину Р.К. наводно рекао лично старац Тадеј.

Овај Никшићанин је отишао код старца сав престављен јер је сањао неки веома упечатљив сан, где је видео пренос моштију Светог Василија из Острога на једно скрито место.

– Тачно знам и које али због антисрба у ЦГ нећу рећи, пише анонимни аутор.

Био је велики збег народа, на хиљаде људи, а он види себе у сну како заједно са неким својим пријатељима чува Свети Ћивот Светог Василија Острошког.

Када је питао старца да ли је то неки истинити сан, или демонска обмана, старац му је благо рекао: “Заиста ће доћи ти страшни дани у Црној Гори, када ће се и народ и Светац Василије морати повлачити на сигурно место. И заиста ћеш и ти бити чувар Светог Ћивота. Тачно је и навео место где ће бити збег народа српскога и где ће се једно време чувати мошти Светог Василија Острошког, пише анонимни аутор.

Истом Никшићанину је страц рекао да не купује стан у Никшићу, јер ће ускоро да дође до великих разарања града и несигурних времена.

Аутор текста који је пренет на порталу погледи.рс каже да је чуо да је Тадеј говорио да Европском унијом управља сам Сатана.

Питали су га људи како старче. Он им је рекао следеће: “У једној кружној просторији окупе се највећи капиталисти из Европе и њихови политичари који их слушају, и они заједно директно призивају Сатану. Та просторија је у скоро потпуном мраку. Сатана им стално директно даје упуства. Чак им отворено Сатана каже – Док не укинете Православље и док се не прекине Света Литургија ја нећу моћи да успоставим своју власт у читавом свету”, пише у тексту на погледи.рс.

Они зато и нападају најнепослушније православне народе Србе и Русе. Ту је највише Светих литургија. То је главни разлог зашто гоне Србе и Србију, јер смо још увек у једном делу Христови, пише он.

Тадеј је наводно много волео Русе и говорио је да они имају велики дар покајања каквог код Срба ретко има. Говорио је да се треба стално молити, бити смирен и добар, волети ближње, бити послушан родитељима и у мислима. Први духовник у манастиру му је био Рус који се звао Амвросије, у манастиру Миљково крај Мораве.

Биће много опасно, у једном тренутку доћи ће до скоро тоталног краха Србије, биће пуно страдања, али после свега доћи ће до уједињења Србије, Републике Српске и Црне Горе.

Косово ће бити без Шиптара. То је често понављао страц Тадеј, пише одбор обавеште аутор текста.

Тадеј је такође наводно говорио да се не купују куће поред великих река, и да треба улагати у некретнине, у куповину земље и објеката у Србији, пре свега Централној.

Поготово је говорио да се избегава куповина кућа у Војводини и Београду, а ако већ неко хоће да купи кућу или стан у Београду да то не буде у центру нити поред Саве и Дунава, већ мало ка периферији и даље од великих река, пише непознати аутор.

Старац Гаврило је то објаснио зашто:

Пола Београда биће поплављено, а пола ће се урушити сам од себе јер је поткопан некаквим тунелима. А и друга ће га невоља снаћи. Људи неће смети ни улицом слободно шетати. Страх за своје животе ће осећати. Кад су га питали: Па како оче? Зашто? Не знам рекао је, само видим колоне људи како излазе из Београда, немојте тамо ићи и будућност почињати, мораћете бежати из њега.

Саветовао је свим гастабајтерима да улажу у некретнине у Централној Србији и да не држе новац у банкама, јер ће им то преко ноћи пропасти, кад на берзама дође до хаоса.

Све што вам остане у банкама, говорио је страц, пропашће вам.

Поготово је то саветовао Србима у Америци, да не гомилају новац, већ да се купују некретнине и улаже у Централну Србију, јер ће им пропасти ако им остане у банкама.

Никада није подржавао политику ДОС, назвавши је антисрпском.

Говорио је и о курсу динара, рекавши да се он држи на нереалном нивоу, и да се повлачи свеж новац из оптицаја, само да би српска привреда била без крвотока, јер је привреда без довољно новца, као човек без довољно крви.