Прочитај ми чланак

Пуцали због Ђоковића, па завршили у затвору! (ВИДЕО)

0

Скупо ће момци из Билеће платити прославу победе Новака Ђоковића на Ролан Гаросу.

Rafalna paljba iz kalašnjikova Novaku u čast_1000x0

Наиме, снимак како два момке уз пуцње из калашњикова и ловачке пушке прослављају тријумф српског тенисера над Маријем, видели су и полицијски службеници у Републици Српској, па су двојица младића, М. Х. и М. Д. из Билеће лишени слободе.

 

„Полицијске службе дошле су до сазнања да се на интернет порталима појавио видео снимак на којим се налазе два Н.Н. лица која прослављају победу тенисера Новака Ђоковића на начин да излазе из куће и пуцају у ваздух из ватреног оружја. Портали су то пренели уз наслов ‘Овако Билеће и Херцеговина славе освајање Ролан Гароса’.

Полицијски службеници су одмах извршили провере и утврдили да се ради о лицима иницијала М. Х. и М. Д. из Билеће који су лишени слободе о чему је обавештен дежурни тужилац у Требињу који је наложио утврђивање свих околности наведоног догађаја. Извршен је и претрес куће и помоћних објеката поменутих лица и сада следе подношење пријава за недозвољено поседовање оружаног и екслпозивног материјала по члану 399 кривичнох закона РС и кривичног дела изазивања опште опасности по члану 402 кривичног закона Републике Српске“, објаснили су за „Ало!“ из полиције Републике Српске.