Прочитај ми чланак

“SERBIA & RUSSIA VS WORLD”: Међународни професионални турнир у кик боксу и ММА

0

Први пут, у недељу 22. маја, на Ади Циганлији десиће се велика промоција Међународног професионалног турнира у кик боксу и ММА “SERBIA & RUSSIA VS WORLD”.

bilbord (1)

Турнир ће бити одржан 28. маја на Београдском сајму, па као најава овог догађаја заједно са Кик бокс савезом Србије организује се мини-турнир у кик-боксу на отвореном – уживо праве борбе на правом рингу, дељење флајера, дружење са спортистима и мастер класови за љубитеље борбених спортова.

Идеја јединства Србији и Русији веома битна за овај догађај, јер организатори и учесници  цене и подржавају братске односе измедју наших народа. Манифестација управо предвиђа популаризацију спорта у Србији и усмереност ка здравом начину зивота младих.

28. маја Београђани и гости престонице имаће прилику да уживо виде најатрактивније борбе у кик боксу и ММА. На рингће изаћи најбољи спортисти Србије – Саида Буквић, Саша Драгић, Стефан Негучић, Данијел Кокора. Њихови противници ће бити познате атлете из неколико светских земаља, укључујући Русију, Француску, Холандију, Турску, Азербејџан, САД и Грчку.

Главна интрига програма је меч за титулу првака Европе у дисциплини К-1 између Саше Полугића (СРБ) и Хамзе Кендирциоглу (ТУР) и бескомпромисна битка Русије против САД у дисциплини ММА.

За велики догађај резервисана је једна од највећих хала Европе – Хала ‘1’ Београдског сајма. Спортску излжбу пратице богат културни програм: различите врсте шоуа, представе дечијих спортских школа, перформанс бодибилдера ““MISS & MISTER AESTHETIK””. Увече 27. маја Београђане очекује прави поклон од организатора дејства кампаније “Gradn Event Central” и Београдског сајма – грандиозан концерт легендарне групе “Амадеус бенд”, који ће пратити прави бајкери и пиротехнички шоу.

Организациони одбор “Међународни сајам Београд –  WORLD of SPORT 2016”

На Ади Циганлији цео догађај почиње од 12 часова око ресторана “Шума клуб” где можете  заједно са организаторимас и учесницима да уживате у спортском спектаклу и лепом времену.