Прочитај ми чланак

ЈУРЊАВА ПО БЕОГРАДСКИМ УЛИЦАМА ЗБОГ АНТИНАТО СКУПА: Напредњаци пред радикалима беже као зечеви!

0
ФОТО: Србин.инфо / СРС

ФОТО: Србин.инфо / СРС

Миљан Дамјановић, први човек радикала Београда, за Србин.инфо екслузивно са београдских улица јавља да активисти СНС удружени са комуналном полицијом иду по граду и цепају постере СРС на којима се народ позива да дође у четвртак, 24.марта, на годишњици бомбардовања Србије и Црне Горе од стране НАТО алијансе, на велики антиНато митинг.

Протест ће се одржати и као подршку првом председнику Републике Српске Радовану Караџићу, коме Хашки трибунал, баш за 24 март хоће да досуди доживотну затворску казну јер је спречио да Срби на територији БиХ опет буду жртва геноцида као што су били у Другом светском рату.

  •  – Кукавице и бедници, одмах беже, чим се појавимо, видно узбуђен преко мобилног јавља Миљан док се у позадини његовог гласа  чује неко комешање и јурњава људи; и додаје:

  • – Напредњаци нам по целом граду цепају постере којима позивамо народ на антиНато скуп и подршку Радовану Караџићу.  Имају и помоћ комуналне полиције. Поцепали су нам пар хиљада постера. Јуримо их по целом граду, тренутно сам на Чукарици где организујемо заштиту наших постера од напредњачких вандала. Иако међу њима и набилдованих ганстера, чим се ми радикали појавимо беже ко зечеви.

  • ФОТО: Србин.инфо / СРС

    ФОТО: Србин.инфо / СРС

    – Имају аутомобиле, из њих брзо излазе, цепају постере, па беже, тешко их је ухвати. За сада смо видели да користе београдске регистрације, један ауди имао је регистрацију Бг712бв; користе и један пежо, такође београдских регистрација. Сазнаћемо по именице које све од њих укључен у цепању наших постера па ћемо о томе обавестити јавност; и предати их суду, каже на крају за наш портал Миљан Дамјановић, лидер београдских радикала.

  • ТВИТЕР

  • Миљан Дамјановић се је и преко Твитера лично обратио и министру полиције Небојши Стефановићу.

  • У својим твитовима лидер београдских радикала је оптужио министра полиције да он стоји иза цепања антинато постера по Београду и уместо да хапси криминалце он организује цепање постере са ликом др Војислава Шешеља.

Миљан је и путем Твитера позвао министра полиције на тв двобој, ако за такав чин има храбрости.

miljan damjanovic tvitovi

Извор: Србин.инфо