Прочитај ми чланак

ПАТРИОТСКИ БЛОК: Двери заједно са ДСС на 8% подршке (ТАБЕЛЕ)

0

anketa-znate-li-za-dver-dss-2015-ninamediaИстраживање јавног мњења, које је за потребе Двери извршила агенција Нинамедиа из Новог Сада, показује да би улазак патриотског блока ДВЕРИ-ДСС у Народну скупштину, подржало 7,8 % грађана Србије, што се види и из истраживања других агенција која су објављена ових дана.

anketa-izlaznost-na-izbore-2015-ninamediaТренутни појединачни рејтинг Двери је 3,2%, а ДСС 3%, што показује да заједничким наступом ДВЕРИ и ДСС бележе бољи резултат од збира појединачних снага наших организација.

anketa-dveri-dss-8-posto-2015-ninamediaСпроведено истраживање несумњиво показује да су тачке Божићног прогласа ДВЕРИ и ДСС којим је формиран Патриотски блок истовремено и предмет кључног интересовања наших грађана.

anketa-rezultati-izbora-2015-ninamedia
Наиме, истраживање доказује да грађане Србије највише занима побољшање личног и  укупног економског стања земље, на првом месту решавање проблема незапослености, грађани се већински противе уласку Србије у НАТО, као и продаји Телекома, а већински су благонаклони и блискијој сарадњи са Русијом.

anketa-kvalitet-zivota-2015-ninamediaТо су теме којима се Двери иначе континуирано баве кроз спровођење политике економског патриотизма – заштите домаћег економског интереса на првом месту.

anketa-nato-2015-ninamediaДелегација Двери и ДСС у Русији

Истовремено Вас обавештавамо да ће највиша делегација ДВЕРИ и ДСС, предвођена Бошком Обрадовићем и Сандом Рашковић Ивић, идуће недеље боравити у петодневној посети Русији.

anketa-prodaja-telekoma-2015-ninamediaДелегација ће три дана провести на Криму, где ће бити примљена на највишем нивоу, а потом ће боравити и у Москви где ће имати сусрете у руском Министарству спољних послова и Државној Думи.

anketa-rusija-2015-ninamediaНаша је жеља да грађанима Србије приближимо предности стратешке сарадње са Русијом и земљама Царинске и Евроазијске економске уније.

Извор: Србин.инфо, Информативна служба Српског покрета Двери