• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Актуелно
  • ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА СЕКТАШИЦЕ: Постала је проститутка, дрогира се и вратила се да нас убије секиром!
Прочитај ми чланак

ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА СЕКТАШИЦЕ: Постала је проститутка, дрогира се и вратила се да нас убије секиром!

0

Prostitucija-droga-sekira-satara ISPOVEST RODITELjA SEKTAŠICE

Животна прича мајке једне посрнуле девојке која је свој животни пут пронашла у раљама секте, дроге и проституције. Након ове приче сигурно нећете остати равнодушни.

Толстој је давно написао да је свака несрећна породица несрећна на свој начин, а када будете прочитали исповест четрдесетшестогодишње В. Д. сложићете се у потпуности са речима великог руског писца.

Животна прича једне суграђанке из Панчева

Наша саговорница истиче да је у прошлости била доста одвојена од ћерке у жељи да заради што више новца како би могла да јој приушти све што ни сама није имала у детињству. Упркос томе, лоши утицаји су покварили све њене планове.

– Пре три месеца сам се преселила у Београд јер је ћерка покушала да ме убије. Овде сам почела да радим у хостелу као рецепционерка, где сам убрзо након тога почела и да живим јер немам где. У рођеној кући ми је угрожена безбедност, па сам морала на улицу – каже наша саговорница и додаје да јој послодавци нису посебно наклоњени и да је у обавези да ради током целог дана и то за само 50 евра месечно.

Како једна несрећа не иде сама, наша саговорница се присетила како је све почело, па је почела да прича о свом односу са ћерком и томе како је секта разорила њену породицу.

– Једно јутро сам се спремала за посао, било је око 5 ујутру када сам приметила да ми нема ћерке. Затим сам звала полицију да бих од веома арогантног полицајца добила одговор: “Каква сте ви то мајка када не знате где вам је ћерка?!” и затим ми је спустио слушалицу.

Пошто полиција није хтела да ми укаже помоћ, одлучила сам да сама потражим ћерку и како сам отворила врата, тако је она наишла. Била је обучена скроз у црно, косе офарбане у црно, ушла је у кућу без речи, гурнула ме са врата и закључала се у собу. Од тог тренутка, она више није иста. Безброј пута сам покушавала да разговарам са њом и да јој помогнем али сам била немоћна – каже мајка проблематичне девојке, па наставља:

– Често је ишла на гробље и бола крстове наопако, палила је свеће за мртве, често ме је физички нападала, слушала је веома необичну музику за коју сам касније чула да је то музика коју секташи слушају приликом својих ритуала.

Упркос свим ружним речима и насиљу које је преживела од стране рођене ћерке, В. Д. са много сете и нежности прича о својој ћерки.

– Моја ћерка је сада непредвидива, никада не знам како ће да одреагује. Некада је волела животиње и малу децу, а сада све мрзи, јако је себична и ништа је не занима осим новца. Некада је била одличан ученик, била је јако лепа и вољена девојчица и онда се све променило преко ноћи. Да бих предузела нешто, обратила сам се Центру за Социјални рад али ни они ми нису помогли. Мислили су да претерујем и да су моји породични проблеми безазлени.

Sekte-obred-kultovi ISPOVEST RODITELjA SEKTAŠICE

Наша саговорница је година покушавала да помогне ћерки и да је врати на прави пут, али безуспешно па је неколико наврата била у животној опасности.

– Једном приликом ме је ножем убола у стомак, јер јој је наређено да ме убије. Много пута ме је тукла и нанела ми озбиљне телесне повреде. Секта јој је испирала мозак да мене убије и да сам јој ја непријатељ. Уколико мене убије а она умре од дроге, секта долази до куће и свега што поседујемо. Секте растурају породице и на тај начин долазе до некретнина – објашњава унесрећена жена.

Након краћег временског периода откако је затражила помоћ, наша саговорница је открила да се њена ћерка, поред диловања дроге, бави проституцијом и да је имала сексуалне односе са неким челним људима из Центра за сцијални рад, као и неким начелницима МУП-а.

– Дуго се бавила проституцијом, што верујем да и данас ради. Судија за прекршаје је спавао са мојим дететом и увек ју је штитио када би правила прекршаје, када би тукла људе или када би била привођена. Нисам имала од кога помоћ да затражим, ипак је то мала средина у којој се сви добро држе.

– Такође сам сазнала да један од социјалних радника који је водио наш случај има секс са мојом ћерком и да је због тога штити. Ја и мој муж смо побегли из куће у којој смо живели са њом јер нас је у неколико наврата нападала секиром и отимала нам новац. Претила нам је и да ће нас запалити на спавању, па смо проценили да је најбезбедније да побегнемо у Београду – каже В. Д. и додаје:

– Моја ћерка је стекла надимак “торбарка-траварка” јер је диловала марихуану, а касније је кренула да ради и са кокаином. У кући сам неколико пута проналазила дрогу, касније сам чула од људи да ради и са неким полицајцима, а доказ томе је њен снимљен разговор са једним полицајцем са одељења за крвне деликте.

В. Д. каже да је њена ћерка до сада стекла добра познанства и да има добру претекцију.

– Неколико пута када ме је тукла, док сам лежала у локви крви, она је са полицајцима пушила цигарету и смејала се. Таква ситуација би се завршавала на моју штету и без икаквог полицијског записника или помоћи – присећа се В. Д. и каже да није имала помоћ полиције ни последњи пут када ју је ћерка напала секиром с намером да је убије.

Наша несрећна саговорница се нада да ће за њу и њену ћерку доћи неки бољи дани и апелује на све родитеље да чувају своју децу.

(Телеграф.рс)