БРАВО: Креативни Шпанци разбеснели банкаре!

3

spanija-banke

Незадовољни банкарским сектором, Шпанци су омраженим банкама одлучили да узврате ударац на оригиналан начин, пасивном окупацијом банкарских шалтера.

Активисти кажу да овако не чине никакав прекршај или казнено дело, већ стоје у редовима као и сви остали грађани. Масовно тражење основних информација у банкама од стране активиста изазвало је прави колапс.

Непрегледни редови активиста који стрпљиво чекају како би шалтерске службенике банака затрпали питањима, онемогућавају нормалан рад банака и нормалан приступ свим оним корисницима којима су доиста потребне услуге банке.

Овај корак шпанских активиста је најновији начин борбе против банкарског сектора који је постао највећи власник некретнина захваљујући запленама и деложацијама. У Шпанији је од почетка кризе на улици завршило више од 400.000 људи.

Истовремено, милиони станова зјапе празни. Због немогућности плаћања кредита, у Шпанији сваких 15 минута једна породица заврши на улици.

(Бизлајф)

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!