Прочитај ми чланак

Милан Станковић: Посветимо пажњу математици, не Нолету!

0

Milan Stankovic18
(Медио.рс)

 

Математика брале! Хајде да посветимо пажњу оволико вредним и успешним људима, а не споту или естради. Дакле: математика, не Ноле, огласио се Милан.

Певач Милан Станковић одушевљен је успехом математича Жарка Ранђеловића из Ниша који је на Међународној олимпијади у Колумбији освојио злато, док је други Нишлија Иван Дамњановић освојио бронзу.

Овај резултат је навео певача да апелује на јавност кога би требало популаризовати у друштву, а кога не.

„Математика брале! Хајде да посветимо пажњу оволико вредним и успешним људима, а не споту или естради. Дакле: математика, не Ноле!“, огласио је Милан на свом „Твитер“ профилу.

milan-stankovic-tviter-1375031512-345181

Matematika brale! Hajde da posvetimo pažnju ovoliko vrednim i uspešnim ljudima, a ne spotu ili estradi. Dakle: matematika, ne Nole, oglasio se Milan.

Pevač Milan Stanković oduševljen je uspehom matematiča Žarka Ranđelovića iz Niša koji je na Međunarodnoj olimpijadi u Kolumbiji osvojio zlato, dok je drugi Nišlija Ivan Damnjanović osvojio bronzu.

Ovaj rezultat je naveo pevača da apeluje na javnost koga bi trebalo popularizovati u društvu, a koga ne.

„Matematika brale! Hajde da posvetimo pažnju ovoliko vrednim i uspešnim ljudima, a ne spotu ili estradi. Dakle: matematika, ne Nole!“, oglasio je Milan na svom „Tviter“ profilu.