• Почетна
  • СПОРТ
  • Савић: Сјајне припреме, са великим амбицијама идемо на Светско првенство
Прочитај ми чланак

Савић: Сјајне припреме, са великим амбицијама идемо на Светско првенство

0

Dejan-Savic(Блиц)

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић задовољан је током припрема за Светско првенство у Барселони које ће се од 19. јула до 4. августа одржати у Барселони.

„Сигурно је да су биле успешне припреме, ако ништа друго, успели смо да после тежег периода, пута за Канаду и турнира у Грчкој, успели смо да тренирамо сами и успоставимо неке тактичко-техничке ствари, имали смо и три званична тренинга са црногорском репрезентацијом што нам је много значило. Одлична је атмосфера и имали смо сјајан базен који смо максимално искористили, сигурно је да могу да се захвалим Ватерполо савезу Црне Горе и ВК Јадран на гостопримству“, рекао је Савић.

Средином јуна ватерполисти су освојили седмо злато у Светској лиги, и са великим очекивањима иду на најзначајнији турнир ове године.

„Амбиције се знају, увек се иде на висок пласман, јер је Србија у ватерполу увек на то ишла. Сигурно је да су циљеви јасни, сад све зависи од саме поставке и укрштања, где нас у самом четвртфиналу очекује можда најбитнија утакмица, Црна Гора или Шпанија као домаћин. Сигурно је да ћемо бити психофизички спремни за све“, рекао је Савић.