Прочитај ми чланак

Митровић: За Партизан и Србију увек имам мотив

0

mitrovic(Блиц)

Поводом одласка српске фудбалске репрезентације до 19 година на Европско првенство у Литванији, нападач Александар Митровић изнео је своја очекивања.

Млади репрезентативац Александар Митровић обећао је борбу на терену и да ће се трудити да екипа оствари што бољи резултат на првенству.

„Иако сам прескочио уводни део припрема, други део смо квалитетно одрадили и покушаћемо да се што боље припемимо за Европско првенство у периоду који следи и у Литванији остваримо што бољи резултат“ рекао је снажни нападач.

Србија ће бити у групи Б са селекцијама Турске, Грузије и Француске, а млади фудбалер је додао да зна ста их чека у дуелима са вршњацима.

„У квалификацијама смо показали да знамо да играмо фудбал, имамо млађе играче који поседују квалитет, а ја као најстарији надам се да ћу бити добар предводник екипе. Сигурно највећи квалитет нам је што играмо брз нападачки фудбал, и мислим да можемо далеко да догурамо“ рекао је нападач „орлића“.

Упитан да ли је уморан од прекобројних обавеза које је има по завршетку сезоне и практично проведеног „радног“ лета, млади нападач шампиона државе прокоментарисао је:

„За Партизан и Србију ћу увек имати мотива и снаге, част ми је што могу да играм за три репрезентације, и увек ћу пружити свој максимум“.

Првотимац црно-белих рекао је и да се нада да ће његови саиграчи из Партизана успешно проћи прве две препреке у квалификација за Лигу шампиона, и да ће коначно напасти остварити пласман у најелитније европско клупско такмичење.