• Почетна
  • СПОРТ
  • Бинић: Ја да продам навијаче, Звезду и нацију? Никад!
Прочитај ми чланак

Бинић: Ја да продам навијаче, Звезду и нацију? Никад!

0

bari

Некадашњи фудбалер Звезде рекао је у разговору за Телеграф да му нико није нудио мито за финале у Барију, да му Дејо Савићевић никад није причао о „понуди“, а верује да нико од његових саиграча не би мењао титулу европског првака за било које паре, јер су то сјајни људи и играчи

Много прашине подигла је изјава Дејана Савићевића француским медијима да су поједини играчи из чувене Звездине генерације 1991. године пред финални меч у Барију, одбили мито да продају утакмицу за титулу првака Европе.

Офанзивни играч “златне” генерације “црвено-белих” Драгиша Бинић рекао је у разговору за Телеграф да нема пара за које би продао било коју, а не финалну утакмицу у Барију.

– Мени мито није нуђен. Можда су знали каква сам ја личност и да нема пара за које бих продао утакмицу – почео је причу Бинић.

– Онај ко му је нуђен мито треба да прича ко је то урадио и шта му је нуђено.

Dragisa-Binic

Брзоноги фудбалер недавно је из медија сазнао да су његовим саиграчима Дики Стојановићу и Дејану Савићевићу нуђене одређене своте новца како би Марсеј тријумфовао у финалу.

– Нико од њих ми у то време није лично рекао да је добио било какву понуду, али сам уверен да нико не би прихватио мито. Та екипа је била састављена од сјајних људи и играча тако да нико не би урадио тако нешто – рекао је Бинић.

Крушевљанин сматра да један играч није у могућности да намести утакмицу и да својим намерним потезом реши меч.

– Шта можеш као појединац? Да скривиш пенал, направиш прекршај за црвени картон, продаш клуб, навијаче, дрес који носиш, нацију…то ни у лудило не би урадио – закључио је Бинић.