Прочитај ми чланак

Партизан не да Нинковића!

0

nikola-ninkovic-kazna-rasizam-tuca-englezi-1351384250-224061(mozzartsport.com)
Талентовани фудбалер један од главних адута Вука Рашовића у квалификацијама за Лигу шампиона

Коцкице полако почињу да се склапају, екипа је већ стекла окосницу, а дошао је тренутак и за премијеру на евросцени у новој сезони. Фудбалере Партизана у среду 17. јула од 15 часова по нашем времену очекује меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Ширака, који је у уторак елиминисао Тре Пене из Сан Марина.

С обзиром на приказано противник не заслужује неки превелики респект, али изабраници Вука Рашовића морају да покажу озбиљност, како се случајно не би поновили неки мечеви из блиске прошлости црно-белих.

Партизан у Јерменију стиже дан пре одигравања утакмице, када ће одрадити и тренинг на градском стадиону Гјумри, где ће бити одиграна и утакмица.

Вук Рашовић тренутно не рачуна на Стефана Шћеповића, Бранка Пауљевића, Николу Трујића и Филипа Кнежевића, који ће покушати да пронађу нову средину.

Такође, након разговора са директором свих селекција ФСС-а Савом Милошевићем, одлучено је да млади Никола Нинковић, ипак, не путује на Европско првенство у Литванији, јер је процењено да је у овом тренутку потребнији Партизану у квалификацијама за Лигу шампиона.