Прочитај ми чланак

Шћеповић би у ЛШ са Партизаном, али..

0

scepovicivanov12325220(Sportske.net)
Захваљујући головима на турниру у Варшави, Марко Шћеповић поново избио у први план кад су у питању нападачи црно-белих. Али, неизвесност око његовог одласка и даље постоји…

Обзиром на све бољу форму коју Марко Шћеповић показује на припремама, навијачи Партизана сада све више прижељкују да репрезентативни нападач остане у Хумској, бар док трају квалификције за Лигу шампиона.

Исту жељу има и сам фудбалер, али признаје да такав сценарио “није реалан“. Не зато што Партизан нема шансе за пласман у елитно европско такмичење, већ због тога што и даље сваког дана ишћекује вести о реализацији иностраног трансфера.

“Био бих најсрећнији када бих са Партизаном ушао у Лигу шампиона, па тек онда пуног срца отишао из моје Хумске. Али, плашим се да то није реално… Ја тренирам и играм као да ћу одрадити уговор до последњег дана, али сви знамо да је само питање тренутка када ћемо се Партизан и ја разићи“, искрено ће Шћеповић, а преноси “Данас“.

Он је ипак оставио могућност да одигра бар неки од предстојећих мечева у дресу Партизана, у квалификацијама за Лигу шампиона, а црно-белима би свакако значило да Шћеповић остане бар док Митровићу не истекне суспензија…