• Почетна
  • СПОРТ
  • ФК Јагодина: Обавештење о продаји улазница за меч ФК Јагодина – ФК Рубин (Видео)
Прочитај ми чланак

ФК Јагодина: Обавештење о продаји улазница за меч ФК Јагодина – ФК Рубин (Видео)

0

FKJagodina06.05.2012(fkjagodina.org.rs)
Обавештавамо све заинтересоване да се улазнице за утакмицу 2. кола квалификација за Лигу Европе која се одржава у четвртак 18. јула 2013. године на Градском стадиону у Јагодини са почетком у 20:00 часова, ФК Јагодина – ФК Рубин, могу купити на  благајнама Градског стадиона и продајним местима Тицкетлине.

Благајне на Градском стадиону радиће у:

– Уторак 16.07.  од 11х до 18х

– Среда 17.07.  од 11х до 18х

– Четвртак 18.07  од 11х до почетка утакмице.

Карте се могу купити само уз лични документ са сликом(лична карта, возачка, пасош), максимум 4 улазница по особи. Лица млађа од 16 година не могу купити карте (извод из закона о спречавању насиља на спортским приредбама).

Цене улазница су:

ЗАПАД – 500,00 динара

ИСТОК – 400,00 динара

СЕВЕР – 300,00 динара

Сезонске улазнице не важе за утакмице Лиге Европе.

За све додатне информације можете нас контактирати на број телефона 035/ 254-470, од 8х до 15х.

Фудбалери ’’Јагодине’’ одмарали уз планинарење
Бањско, 7.7.2013. Фудбалери и Стручни штаб ’’Јагодине’’ на прави начин искористили су још једно слободно пре подне на припремама у Бугарској. Кренули су у обилазак планинског врха Бањско, дошли на висину од хиљаду двеста метара где су наишли на изузетну слику предео богат шумом и ски стазама по чему је један од најпознатијих у европи:

–  После једног напорног периода на припремама и тешких утакмица играчима је потребно мало одмора, али смо одлучили да тај одмор искористимо на најбољи начин. Овај планински врх пружа заиста све услове да максимално ’’напунимо батерије’’ и свежији кренемо у завршну фазу пред утакмицу са ’’Рубином’’ коју сви са нестрпљењем очекујемо – каже помоћни тренер Дејан Каплановић.

FK Jagodina_0171
Планински врх Бањско нуди разне видове разоноде, а једна од њих је и спуштање гумом низ веома стрме падине. Фудбалери ’’Јагодине’’ нису пропустили прилику да се опробају у овој за њих новој вештини. Неизбежно је наравно било и разгледање педела жичаром. Све у свему, још једно лепо дружење играча ’’Јагодине’’ у Бањском, нешто што им је представљало прави одмор, а остаће им у лепом сећању.