Прочитај ми чланак

Бил Гејтс и смањивање становништва на Земљи

0

Bill_Gates_in_WEF_,2007Светска владајућа елита је веома ‘забринута’ због, наводно, превелике популације људи на Земљи. Толико су забринути, да су одавно почели спроводити план тоталне редукције броја становништва на нашој планети.

Нови вируси ничу као печурке после кише, а за све ово, белосветска ђубрад оптужује – природну, јер све то, наводно, долази из природе, а приче о лабораторијком настајању вируса шире они који не мисле ништа добро планети и њеним становницима. Следи прича о светским душебризницима…

‘Фондација Гатес’ је један од власника Бритисх Петролеума, компаније одговорне за недавну, једну од највећих еколошких катастрофа у историји – изливање нафте у Мексичком заливу. Можда Бил Гејтс доиста мисли да својим заговарањем биотехнологије и индустријске пољопривреде чини нешто добро за овај наш свет.

Нема никакве сумње да га директори мултинационалне корпорације Монсанто и других биотехнолошких и хемијских компанија сваког дана у то уверавају. Наравно да нема ништа лошег у куповању деоница, то што је ‘Заклада Гатес’ управо купила неверојатних 500.000 деоница Монсанта, дива за генетски модификовану храну, само је најобичнији пословни потез. 

Проблем међутим настаје кад се ова врста индустријске пољопривреде судари са сиромашним пољопривредницима из земаља у ко зна због чега ‘вечном’ развоју, резултирајући трагичним и криминалним ситуацијама из којих мултинационалне корпорације извлаче велики профит на основу изгладњивања, даљњег осиромашења и одузимања земљишта локалним становницима, као уосталом и мењањем њихових животних обичаја. Између осталог, Бил Гејтс је недавно на ТЕД конференцији изјавио како је циљ програма масовног вакцинисања његове фондације у ствари редукција броја становника – видео погледајте горе!

Крајем септембра 1995, највеће звезде са светске позорнице су се окупиле у Сан Францисцу како би разговарале о будућности планета. Између осталих, скупу су присуствовали Бриан Мулруни, Маргарет Тачер, Михаил Горбачев, Џорџ Буш, Тед Тарнер, Бил Гејтс, Фритјоф Цапра, Wилис Харман, Депак Чопра, Роберт Милер, Матју  Фокс, Карл Саган, Ширли МекЛејн и друга велика имена. Оснивач ЦНН-а и велики обожаватељ Уједињених народа, Тед Тарнер, без обзира на то што има петоро деце, мисли да нас на Земљи има превише и да је управо то узрок глобалном загрејавању. Тарнер сматра да би било идеално кад би се укупан број становника са данашњег нивоа смањио за 95% на отприлике 250 до 300 милиона људи.

‘Свет болује од рака, а тај рак је човек’, убеђен је Мертон Ламберт, бивши портпарол фондације Рокфелер. Фамозни научник и истраживач Жак Кусто, такође је сматрао да је пренасељеност монументални проблем за будућност, па је за стабилизацију светске популације предлагао елиминацију 350.000 људи сваког дана. Кратко и једноставно речено, покушавајући смањити број становника широм планете, трују нас и убијају на безброј начина већ деценијама. Није их брига како нас треба убити, да ли ратовима, лековима, тровањем воде, отровном храном или смртоносним вакцинама. Убијају нас или нас покушавају побити било којим планом који им паде на памет, било чиме што су у стању смислити.

Уверени су да нас има превише и да трошимо њихове ресурсе, убеђени су да нема довољно резерви за опстанак свих људи света. Проблем самоодрживости дакле није сулуди потрошачки начин живљења наметнут криминалним глобалним монетарним системом у којем је како монетарна сувереност тако и емисиона добит у њиховим – приватним рукама. Проблем дакле није издавање новца у облику дуга због чега је свеукупна друштвена активност на овој планети сведена на константну експанзију умоболне производње и још веће, манијакалне потрошње, проблем је по њима то што нас има превише.

svetska-bankaСветска Банка је запретила драстичним корацима ако државе одбију имплементирати програме за редукцију популације. Не само да еко-терористи причају наоколо да паразитска људска новорођенчад мора умрети, већ то отворено захтевају највеће међународне финанцијске институције. Међународни Монетарни Фонд и Светска Банка су заробили као таоце целе народе и нације. У једном од извештаја дословно презасићеном дехуманизирајућим предлозима, Светска Банка се у потпуности посвећује дугорочној стратегији смањења становништва и каже:

‘Економска политика и њена делотворност у следећој деценији ће бити од велике важности за раст становништва у земљама у развоју у наредним деценијама која наступају, популацијска политика и актуелне промене ће поставити услове за целу стратегију развоја у новом миленијуму. Популацијска политика се мора започети спроводити у наредном временском периоду, а у у међувремену јој се морају прилагодити све остале развојне политике. Не деловати данас значи одрећи се сутрашњих прилика за развојну стратегију у целости и популацијску политику у будућности. Најгоре од свега, неделовање данас би сутра за успорење раста броја становника могло значити драстичне кораке, мање компатибилне с личним слободама и изборима’.

Онда Председник Светске банке и члан Групе Билдерберг, АW Цлаусен, овако је рекао: ‘Веће ангажовање међународне заједнице је крајње неопходно како би се земљама у развоју помогло у великом изазову успоравања раста становништва. Владе могу користити подстицаје и рестрикције како би сигнализирале њихову политику величине обитељи. Кроз подстицаје, друштво у целини може компензирати оне брачне парове који су спремни одрећи се личне користии усвајањем напуштене деце, помажући тиме затварању јаза између приватних и друштвених добитака у односу на високу стопу плодности’.

У светској Банци наводе и следеће: ‘Опорезивањем и подстицајима за ограничавање плодности, владина политика може утицати на плодност и у краткорочном раздобљу. Владе могу понудити ‘награде’ женама које одбију да затруде, новчано помагати људе који се стерилишу, пружати старосно осигурање родитељима који ограниче величину својих породица. Свака од тих јавних политика делује кроз сигнале који утичу на појединачне и породичне одлуке – кад се удати, да ли користити контрацепцију, колико дуго школовати децу, животна усмерења, животна очекивања, шта радити и колико чланова породице треба радити. На оне код којих величина породице прелази жељену норму, може се применити тактика дестимулација, одбитака за социјалне накнаде и слично. Стерилизација мушкараца и жена може постати пуно доступнија увођењем покретних објеката или привремених логора. Специфична политика редукције броја становника у свакој земљи појединачно зависи о тамошњој политичкој култури, тамошњим проблемима и о оном што је на лицу места већ остварено’.

СПОМЕНИК ГЕНОЦИДУ

У потпуном складу са зацртаним стратегијама Уједињених Народа, фондације Рокефелер, Светске Здравствене Организације и ММФ-а, изговори Светске Банке за глобални напор за снижење плодности и смањење броја становника су ‘одрживи развој’, ‘смањење сиромаштва’ и ‘повећање благостања свих људи’. Према критеријумима Светске Банке, на глобалном нивоу се мора наставити с урбанизацијом: ‘Живети у већим градовима је пуно боље за смањење плодности од живљења у мањим местима’. Свеукупан процес наруџбе, изградње и исплате монумента који је 1980. године свечано откривен у америчкој савезној држави Џорџија, обављен је у потпуној анонимности. На споменику је уклесана порука на 8 различитих језика. У свету је познат као ’10 Заповеди’, ‘Златна Правила Новог Доба’, ‘Амерички Стонхенџ’ и ‘Споменик Новом Светском Поретку’. Ево дакле 10 заповеди из Џорџије:

■ Одржавати човечанство испод 500.000.000 у вечној равнотежи с природом.
■ Мудро се размножавати, одржавати здравље и разноликости.
■ Ујединити човечанство новим језиком.
■ Разумно управљати страстима, вером, традицијама и свим осталим стварима.
■ Заштитити људе и народе фер законима и праведним судовима.
■ Допустити нацијама решавање унутрашњих спорова, а оне вањске решавати на
светском суду.
■ Избегавати безначајне законе и бескорисне чиновнике.
■ Уравнотежити особна права са друштвеним дужностима.
■ Цијенити истину, љепоту и љубав, тражити склад с бесконачним.
■ Не буди тумор на Земљи, остави мјеста и за природу.

Све изгледа ОК, добро, супер чак, али је проблем тај што се очито ради о циничном диктату Индустријског Конгломерата из сенке у намери за успостављањем Глобалног Гулага под диктатуром Светске Владе на штету природне разноликости, без обзира ко је аутор споменика од камених блокова високих 6 метара и тешких 110 тона. Како се чини, једини одговор на наше проблеме је Нови Светски Поредак у којем се убрзо 90% човечанства мора избрисати с површине Земље. Једноставно, има нас превише и трошимо превише глобалних ресурса, због тога нам је хитно потребан глобални суд, глобални језик, глобална економија и владајући конгломерат. Владајућа елита на глобалном нивоу поставила је своје људе у све земље света и под плаштом хумане демократије спроводи злочиначку политику. Ви који сте са Балкана и ово сад читате, осврните се мало око себе, на демукратију у вашој земљи, на ваше демократске политичаре, па просудите сами где вас воде…

Оно што не пише, али је тамо и чита се између редова 10 заповеди: пола милијарде корпоративних робова је све што ће им требати, имаће своје аутоматизоване производне погоне за све оне есенцијалне производе за које индустријалци будућности буду рекли да нам требају. Сигурно ће имати и своје аутоматизоване фабрике смрти по кратком поступку за прегојазне, болесне и старије ‘раднике’. Погледајте шта Европска Унија (Немачка) ради својим чланицама – уништава се све што им је конкурентно и здраво, а добићете само оно што они мисле да вам треба…

Што недостаје овом еугеничком сну организоване религије о савршеној будућности у равнотежи с природом? Недостају управо природа и разноликост, разноликост у оба смисла – и у врстама и у начину размишљања. Оно у што буљите гледајући слику споменика Новом Светском Поретку су новоизмишљени потрошачи верни као пси ново измишљеном Корпоративном Богу у новоизмишљеном свету корпоративног реструктуирања глобалне популације као имовине од које ће конгломерат имати корист, не само ону од примања дивиденди… Доиста лепа слика једне владајуће елите, њихових закона и модела уједињеног света који мора радити!

Криза банкарства, предузећа и држава, изазвана креацијом дугова из ничега, не пролази већ неколико године. У ствари, она се све више погоршава. Онај ко контролише монетарни систем и снабдевање новцем, тај контролише друштевну заједницу. Национални Одбор Зелене Партије Сједињених Америчких Држава је крајем аугуста 2010, радећи на питањима монетарне и економске политике одобрио и усвојио историјски, свеобухватни план монетарне реформе у којег су укључена сва три потребна елемента за постизање стварне реформе. Први и најважнији елемент је национализација централне банке ‘Федералне Резерве’, због тога што ће с престанком приватног стварања новца или кредита који замењује новац, нестати безобзирне и преварантске праксе које су довеле до садашње глобалне финанцијске и господарске кризе.

БИЛ ГЕЈТС СПРОВОДИ ЕУГЕНИКУ

Бил Гејтс одавно је већ жигосан жигом звери и иза овог човека, у свету знаног као творца најпознатијег оперативног система (чију је идеју перфидно украо од ИБМ-а), се крије стравична истина о његовим ‘хуманим’ намерама. Али, сазнаћете ускоро…

Бил Гејтс под кринком филантропа проводи еугенику кроз вакцинацију. Овај ‘највећи светски филантроп’ на путу је да помогне развој ‘нановакцина’, које делују у додиру са људским знојем. Тако се, под плаштом доброчинства, спроводи – еугеника!

Дуго већ медији бомбардују људску психу: ‘Бил Гејтс против дечје парализе’, ‘Бил Гејтс даје десет милијарди долара за вакцину’, ‘Вакцина и за сиромашне’ – само су неки од наслова испод којих се ‘крију’ текстови о великом филантропу Билу Гејтсу, оснивачу ‘Мицрософта’ и, по часопису ‘Форбес’, другом најбогатијем човеку планете (с 56 милијарди долара имовине). Стварно занимљив неки лик, који је одлучио да своје богатство добрим делом утроши на здравље планете, а посебно деце у најсиромашнијим земљама. За све поштовање!

Али, нажалост увек постоји неко ‘али’, па и код ‘хуманог господина’ Гејтса. Наиме, још недавно, овај милијардер је на конференцији 1.000 светских стручњака ТЕД (Тецхнологy Ентертаинмент анд Десигн) одржаној у Канади, изнео неке своје ставове који су изазвали понеку критику и прозивку, а снимка његовог излагања постала је хит који можете погледати и горе међу видо прилозима. Шта је то господин Гејтс изјавио?

Позивајући се на тезу о глобалном загрејавању које је наводно изазвао човек, он изводи формулу за смањење емисије угљен-диоксида (ЦО2) – редукцијом броја становника планете. Све у свему – Гејтс наводи једноставну формулу ЦО2=П*С*Е*Ц, где је П – број становника, С просечан број услуга по особи, Е – просечан износ енергетских јединица по услузи, и Ц просечна ‘производња’ ЦО2 емитираног по јединици сервиса за годину дана. Резултат је ЦО2 – укупна количина угљен-диоксида коју годишње емитира човечанство.

Е, па, да би крајњи резултат неке формуле био што мањи, а с обзиром да је једина математичка операција множење – логично би било смањити неки од ‘чиниоца’ – а у овом случају то је – број људи, а Бил Гејтс каже: ‘Данашњи свет има 7 милијарди становника. Тенденција је ка 9 милијарди. Ако будемо добро радили на новим вакцинама, услугама у репродуктивној медицини и здравственој бризи, можда бисмо могли да смањимо тај број за 15 одсто’.

Све у свему, говорник је изјавио да сматра да би вакцине могле допринети да се предвиђени раст популације са 2,2 милијарде смањи на 1,3 милијарде. Дакле, негде би ‘нестало’ скоро милијарду људи… Говорник је још узгред споменуо да ‘посебно воли вакцине’. Све у свему – посредно, ако је то уопште посредно, Гејтс је признао да вакцинисање води смањењу броја становника. Како? Међу ‘нуспојавама’ наводе се аутоимуне болести, али и – стерилитет. Када су, нешто касније, чланови организације ‘Wе Аре Цханге’ замолили Гејтса да објасни своје ставове, који, по њима, задиру у повреде људских права, кратко је изјавио: ‘Не постоји лак начин да се прича на ту тему’.

gatesFoundation1А сада следи још један корак на путу – Фондација Била и Мелинде Гејтс на путу је да одобри помоћ од милион долара за развој ‘нановакцина’. Немачки Хелмхолтз центар за истраживање инфекција (Хелмхолтз Центре фор Инфецтион Ресеарцх – ХЦИ) један је од кандидата за добивање ове суме од ‘Гранд Цхалленгес Еxплоратионс’ у оквиру Гејтсове фондације, а за развијање вакцина од наночестица које делују у контакту са људским знојем.

‘Фондација Била и Мелинде Гатес можда ће бити финанцијер програма који подржава глобални здравствени пројект – развоја наночестица које ће ослобађати вакцину у контакту с људским знојем“ – пише у саопштењу Хелмхолтз Центра. Даље се наводи: ‘Гејтсова фондација ће увести програм у другу фазу са милион америчких долара’ – наводи се у саопштењу које су дали научници Карлос Алберто Гузман, Клаус Михаел Лехр, Штефи Хансен и Улрих Шхафер. Пише и ово: ‘Оно што је ново у нашој методи је начин на који вакцина улази у тело. Наночестице притишћу кожу кроз фоликуле длака, распрскавају се у контакту са људским знојем и ослобађају вакцину – као код поленске сензитизације. Ова метода вакцинације отклања болне ињекције иглом и има потенцијал да покрене имуни одговор у слузокожи’. Истраживачки пројект ХЦИ о вакцини с наночестицама је међу 78 пројеката које Гејтс тренутно промовише кроз ‘Гранд Цхалленгес Еxплоратионс’.

Службено, ова иницијатива подржава истраживаче широм света да развију стратегије за дијагностику и превенцију инфективних болести и унапрјеђење здравља породице. Селекција је направљена од размотрених 2.700 предлога, а Фондација  подржава истраживачке пројекте у 18 земаља на шест континената. ‘Гранд Цхалленгес Еxплоратионс пружа сталну подршку оригиналним и креативним идејама које могу помоћи ову кампању против здравствених проблема. Увјерени смо да ће неке од ових идеја довести до нових иновација и на крају до рјешења које ће спасити животе’ – каже Тачи Јамада, председник Свјетског здравственог програма Фондације.

Шта је проблем у вези са (нано)вакцином? С обзиром да је вакцинација углавном (још увек) добровољна ствар, деси се да понеко и одбије да га ‘боцкају’. Тако је, по неким статистикама, једва 200 милиона људи примило вакцину против свињске грипе, без обзира на грандиозне планове и добро разрађену маркетиншку кампању фармацеутске индустрије (код нас у Србији главни пропагатор стравичне вакцине био је Борис Тадић). Стога је (можда) право решење у развоју нановакцина које се активирају у додиру са људским знојем – ништа не боцка, не боли и, уосталом што је веома битно владајућој елити – не морате ни знати да сте примили вакцину – довољно је да се ознојите! Прилично мудро са њихове стране, зар не?

На сајту канадског Центра за истраживање глобализације (Центре фор Ресеарцх он Глобализатион) аутор Мике Лудвиг подсећа на још један вид доброчинстава Фондације Била и Мелинде Гејтс – поклањање генетски модификованог семена афричким земљама. Наиме, када завирите у пољопривредну ‘секцију’ сајта Фондације прво ћете уочити слику насмејане тамнопуте мајке с бебом у наручју и текст који објашњава како ‘нутриционистички побољшане житарице’ могу унапредити здравље. Службено – Фондација се бори против сиромаштва и глади, међутим, активисти за биолошку сигурност из Јужноафричке Републике овај програм Гејтсове фондације називају ‘тројанским коњем’ који отвара врата приватном агробизнису и генетски измењеном семену, међу којима је оно кукуруза отпорног на сушу.

Програм WЕМА, који би требао омогућити стварање кукуруза отпорног на сушу – за Африку – покренут је 2008., са 47 милијуна долара које су донирали филантропи Варен Бафет (трећи на Форбесовој листи, са 47 милијарди долара) и, наравно, ко би други до – Бил Гејтс. Међутим, у саопштењу Афричког центра за биосигурност (Африцан Центре фор Биосафетy) наводи се да је то, заправо, корак ка укидању суверенитета Африке и отварању нових тржишта за гиганте попут Монсанта (светски ‘првак’ у производњи и патентирању генетски модифицираног семена – отрова за будуће доба).

Они тврде да се поставља питање праве мотивације, с обзиром да је Гејтсова фондација, како наводе, потрошила 27,6 милијуна долара – на куповину 500.000 акција Монсанта. Да подсетимо – генетски модификовано семе осигурано је патентима и не може се сијати ако се сваке године не плате огромне суме власнику патента (Монсанту…). Постоји и оно после којег ништа друго на тој земљи не можете садити, тако да када једном ваша земља дође у њихове канџе, више нема излаза..

А о његовом ‘добром’ учинку по здравље – веројатно и врапци на грани знају. И овде је једна од ставки – стерилитет и генетске мутације. Наводно ће овај суперкукуруз бити поклоњен Африци (за сада се ради о Јужноафричкој Републици, Уганди, Танзанији, Кенији и Мозамбику),
а што ће се догодити за коју годину – појма немамо. Није тешко наслутити… Подсетимо да су нас маме опомињале да пазимо да нам ‘не убаце дрогу у сок’. Добро, не иде то баш тако лако, али познато је да дилери дроге, рецимо, често први пут ‘часте’ своје будуће муштерије…

Надамо се да је дошло време да се пробуди успавана (намерно) свест човечанствва, да становништво Блакана и осталог света погледа ко им је на власти и куда их воде душебрижници – плаћеници елитних врхова.

Да погледате препоручене видео прилоге кликните ОВДЕ.

(conopljanews.net)