Прочитај ми чланак

ЗАХУКТАВА СЕ КАМПАЊА: Шешељ напао Бошка у Вучићевом таблоиду!

0

Предизборна кампања почела је увелико да се захуктава – опозиција напада власт али опозициони лидери у режимсим новинама нападају друге опозиционе лидере.

И док Двери на конференцији за штампу показујући писану изјаву Александра Стефановића, сведока-инсајдеракоји признао је да је дао лажни исказ у судском поступку и да је на то био приморан јер је Александар Вучић унајмио плаћене убице из БиХ да га ликвидирају, дотле лидер радикала Војислав Шешељ у про-Вучићевом таблоиду „Ало“ жестока напада председника Двери, Бошка Обрадовића, да је љотићевац иако се Други светски рат завршио пре 70-ак година.

– Од љотићевца Бошка Обрадовића мене ништа не изненађује, спреман је на све, па и на лажирање сопствене отмице! Љотићевци су били највећи нељуди у нашој историји. Љотићевци су заједно са нацистима стрељали грађане Крагујевца и међу њима и ђаке крагујевачке гимназије. Љотићевцима који су учествовали у стрељању командовао је капетан Марисав Петровић – каже Шешељ за Ало.рс.
На питање шта би Бошко Обрадовић постигао када би инсценирао своју отмицу, лидер радикала одговара:

– Не знам ја шта му је на уму, али што се мене тиче, могао би да инсценира и своју пут у космос, баш ме брига за њега – каже Шешељ.

За сада у јавност није стигла реакција Бошка Обрадовића на ове оптужбе Шешеља, којим га оптужује први човек радикала да је посредно крив и за нацистичке злочине над Србима у Крагујевцу, током немачке окупације Србије, 1941. године.