Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Нема подела и сукоба у Политичком савету Двери

0

БЕОГРАД - Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да нема никаквих подела и сукоба у Политичком савету тог покрета, већ само различитих мишљења, што је нормално.

Према писању медија, неколико чланова Политичког савета Двери, међу којима Коста Чавошки, Срђа Трифковић, Александар Липковски, Зоран Чворовић и Мило Ломпар, најавило је да ће напустити то тело незадовољно одлуком да Двери и Покрет Доста је било заједно наступе на београдским изборима 4. марта.

Обрадовић је рекао да је Политички савет Двери састављен од врхунских српских интелектуалаца и ауторитета у својим областима који подржавају Двери. „Сви су они нестраначке личности и имају различита мишљења, што је за нас битно да бисмо политичке теме размотрили из различитих углова. Одлуке о предизборним и постизборним коалицијама по статуту Двери доноси Председништво и Главни одбор Двери и за то сноси одговорност и кад су добре и кад су лоше“, рекао је Обрадовић. Према његовим речима, Политички савет није одговоран за одлуке Председништва и Главног одбора.

Обрадовић је казао да ће се Политички савет састати по завршетку изборног процеса и дати своје мишљење о ономе што је урадјено.