Прочитај ми чланак

TEШКЕ ОПТУЖБЕ САНДЕ РАШКОВИЋ: Напредњачких спин о умешаности Запада у Оливерово…

0

Опозициони посланик Санда Рашкови-Ивић оптужила је Српску напредну странку да спинује информације везане за убиство Оливера Ивановића.

Тезе напредњачких спин мајстора о умешаности Запада у Оливерово убиство,а у циљу дестабилизације Србије и Вучића имају логичку грешку. Како је он то најпоштованији председник,пријатељ са свима,а ти исти пријатељи му раде о глави?! – написала је она на Твитеру. 

Због бројних оптужби на свој рачун јуче је морао да реагује и Александар Вучић који је одбацио спекулације о умешаности СНС у атентат. Oнима који су њега оптужили, Вучић је одговорио да је то био срамно и мучно, и да није од оних који се крије, ћути и моли да се не објави да су рекли да је убица.

– Објавите и да сам ја крив, али дајте да одговорим људи.  Не да нисам убица него сам том човеку помагао. Да ли ће ико о томе говорити из његове породице, то је њихова ствар. Помагао сам, много. Оливер и ја смо се видели четири или пет пута, виђали смо се у Влади или Председништву. Све то имате записано, – дане, сате. Да ли сте нормални да инсуинирате да сам ја убио Оливера Ивановића? Шта је требало да ја оптужим Ђиласа да је убио Ранка Панића. Њега су убиле наше безбедносне службе -истакао је председник Србије.

Вучић је рекао да неће да дозволити да му кажу да је убица или лопов.