Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ ТВРДИ ДА ЈЕДИНО ОН, ЈАНКОВИЋ И ЂИЛАС могу да победе Вучића у Београду

0

Београд -- Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да су они једина опозициона групација која има капацитет да се супротстави “бруталном систему власти”.

Јеремић је то изјавио у седишту своје странке на почетку прикупљања потписа за листу „Драган Ђилас – Београд одлучује, људи побеђују“.

Јеремић је рекао да нема сумње да ће власт у кампањи користити сва средства, али да ће јој се начин на који то ради већ шест година сасвим сигурно обити о главу.

„Начин на који је власт одлучила да води кампању могли смо видети на јучерашњем наступу председника Српске напредне странке Александра Вучића, који је на телевизији са националном фреквенцијом убиство Оливера Ивановића искористио за почетак кампање и бесомучно нападање опозиционих првака“, рекао је Јеремић.

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић рекао је да Београђани у последње четири године нису имали свог градоначелника, јер се Синиша Мали бавио „бугарским туристима и арапским квази-инвеститорима“.

„У последње четири године имали смо градског менаџера који тврди да пролазимо кроз златно доба у Београду, а неће да зна да је грејање најскупље у Београду, да Инфостан, Паркинг сервис и Градско стамбено узимају харач од Београђана и да су сва социјална давања смањена“, рекао је Јовановић.