Прочитај ми чланак

РАДА ТРАЈКОВИЋ:Вучић прекрива кривицу за убиство,срамно,понижавајући Србе с Косова

0

Српска политичарка са Косова и Метохије Рада Трајковић рекла је данас да је вишесатни разговор председника Србије Александра Вучића са грађанима у Лапљем селу код Грачанице "права политичка задруга" која је за циљ имала да "прекрије кривицу за убиство Оливера Ивановића".

„Ја мислим да се никада нешто толико срамно десило као што је трибина изношења и личних проблема Срба са Косова и Метохије и њихово представљање јавности Србије и света. То је понижавање Срба, тај систем, теби три овце, другоме десет кокошака, не знам шта, приче које су заиста дно дна. Подсећа на оно што већ Палма ради у Јагодини, а суштински је попут ријалитија који се приказује на Пинку и Хепију, ово је била права политичка „Задруга“, сматра Трајковић.


 По њеној оцени, „снимање и то вишечасовно вечерње преношење интимних породичних проблема суштински за циљ имало да прекрије кривицу о лидеру који је нама нестао, који је убијен и кога нема“.
 
„И можда за све нас још тужније што Оливер који је иначе предосећао да му се спрема атентат, није имао прилике да буде примљен од председника Србије иако је то тражио два дана пре него што је убијен“, рекла је Трајковић.