Прочитај ми чланак

ЈАНКОВИЋ УБЕЂЕН: Опозиција ће прву победу однети у Београду

0

Лидер ПСГ Саша Јанковић вечерас је у Јагодини изјавио да је сигуран да ће опозиција у прву победу однети на изборима у Београду.

– У Београду ће се десити прва, надам се, сигуран сам и одлучујућа победа, не само главни град већ и за Србију. Постоји озбиљна шанса да, уколико грађани и грађанке изађу на изборе, овај режим доживи прву озбиљну, тешку и непоправљиву, за опозицију победу, за њих пораз.

То дугујемо овој земљи. Шеста је година власти. Свако нека погледа само како Србија изгледа данас, а како је могла или требала да изгледа. Свако нека изброји изгореле аутомобиле, убиства криминалаца на улици, нека изброји хиљаду, две, шест…колико Драган Марковић дели људима овде, покушавајући да их купи, а у ствари гази њихово достојанство. Сигуран сам да ће у кратком року Србија дићи главу и сви њени грађани слободно дисати. Први корак је враћање декомратије и нормалног живота. У Београду ће се то, уверен сам десит на наредним изборима, рекао је Јанковић на отварању канцеларије ПСГ, прве у овом делу Србије.

-Немамо више времена у Србији да чекамо да се ствари дешавају саме од себе. Од убиства Оливера Ивановића јасно је да нема никаквих ограничења у односу на лоше што може да нам се деси. Хајде да почну да се дешавају добре ствари. Вечерас смо у Јагодини отворили канцеларију, хајде да цела Србија постане канцеларија слободе, да се укључи што већи број људи, закључио је Јанковић.