Прочитај ми чланак

КРФ ДОБИЈА НАЈБОЉИ ХОТЕЛ ИЗ МАШТЕ, зове се „Икос Дасиа“ и ево како изгледа

0

Гости ће уживати у посебном Икос „ултра ол-инклузив” концепту, који до сада готово да није виђен ни у једном европском хотелу.

КРФ је једно од најлепших грчких острва, а ове године добија и најлуксузнији хотел, који и поред тога што се званично отвара у мају, већ привлачи пажњу туриста из целог света.

Реч је о суперлуксузном хотелу „ИКОС Дасиа“, који је трећи хотел у „Икос“ ланцу хотела у Грчкој. Овај на истоку Крфа, понудиће 411 пространих и најмодернијих соба, вила и апртмана, а гости ће уживати у посебном „ултра ол-инклузив” концепту, који до сада готово да није виђен ни у једном европском хотелу.

То значи да ће туристима готово све бити на располагању, не само када је реч о храни и пићу, већ и додатни садржаји, па чак и улазнице за музеје и разне екскурзије по целом Крфу.

Много апртмана имаће и своје приватне базене, али ту су и велики базени, који се греју, као и најудобније лежаљке на пешчаној плажи са погледом на Јонско море.

„А ла царт” ресторани из целог света са куварима награђеним „Мишленовим” звездицама су такође укључени у цену, баш као и вечере у фантастичним локалним тавернама.

Гостима ће бити на услузи и сомелијер, а на располагању је више од 300 врхунских вина из целог света.

Ништа мање фасцинантни нису ни престала два „ИКОС хотела“ – „ИКОС Океанија“ и „ИКОС Оливија“. Оба се налазе на Халкидикију и већ неколико година привлаче добростојеће госте из целе Европе, али и многе познате личности из Србије.

Мото „ИКОС“ хотела је Infinite Lifestyle, због којег су покупили бројне туристичке награде. Најкраће би могао да се опише на следећи начин: Замислите најбољи “ол инклузив” хотел… А сада све то помножите са 10! „Икос“ је управо то, али и много више, јер овде вам је све на располагању, али са врхунском услугом – јела која спремају кувари награђени Мишленовим звездицама, најбоља брендирана пића, бесконачне могућности за анимацију и добру забаву.

„Икос“ хотели су и међу најбољим породичним хотелима у Европи (имају одличан вртић, бебиситерке и програм за младе). Што је још важније, добили су награде од TripAdvisor-a, Holidaycheck-a, као најлуксузнији ризорт.

Хотел „Икос Океанија“ се налази се на самом почетку Касандре (првог “прста” Халкидикија), крај живописног градића Неа Моуданија. С тераса овог грандиозног хотела, изграђеног у облику амфитеатра, пуца поглед на залазак сунца који одузима дах.
Гурманлуци су загарантовани, јер принцип “све укључено”, поред свих оброка, овде обухвата и неограничено конзумирање брендираних пића, коктела, капућина, цеђених сокова…

Ту је и пет “а ла карт” ресторана (у понуди имају више од 300 регионалних и светких марки вина), а посебна атракција су каскадни базени. Услуга на плажи је вансеријска, а у соби је нон-стоп на располагању роом сервице.

Хотел поседује и део за премијум госте, који имају на располагању посебан део са фантастичним базенима, бесплатне масаже, увек резервисане луксузне лежаљке на плажи… А када смо већ код плаже, она испред хотела „Икос Океанија“ има плаву заставицу.

Још један бисер је „Икос Оливија“ у месту Геракини на Ситонији. Медитерански стил преовладава у изузетно модерним собама и апартманима, од којих неки имају и приватне базене.

Госте чека “све укључено” концепт, који домаћини називају “бесконачни животни стил”, а то подразумева опуштену, пријатељску услугу и осећај да нисте у класичном “ол инклузив” хотелу са разним правилима, већ у природном окружењу, где је све на располагању.

Ту је и пет “а ла карт” ресторана у којима раде шефови кухиња награђени „Мишленовим” звездицама. На пешчаној плажи нон-стоп “шпартају” келнери, доносе пиће и храну, па госту једино преостаје да се завали у лежаљку и ужива…

И у Оливији постоји део за премијум госте, али сви могу да уживају у предивној пешчаној плажи, неколико отворених и затворених базена, бројним спортским активностима.