Прочитај ми чланак

СВЕ ЈЕ ЈАСНО, оде Евертон!

0

Вечерас стигла најновија информација, дилеме више нема.

‘Знате оно, они који прате фудбал знаће о чему причам, кад гледате утакмицу и видите на терену само једног играча. Е, то је Евертон!

Кад њега гледате видите само моћ, агресивност, брзину, све што је симбол савраменог фудбала. Он је мотор који је Партузану био потребан, сила! Он је онакав какав ми желимо да буде Партизан – да се види моћ, сила на терену!“, рекао је на Бадњи дан 2016. спортски директор Партизана Ивица Илиев представљајући нама до тада непознатог Бразилца Евертона Луиза.

Две године касније, дошло је време за растанак, а ове речи Илиева Бразилац је у потпуности оправдао у протекле две године у Партизану.

Протеклих дана најављивао се овакав епилог, с обзиром на интересовање неколико европских клубова, а вечерас је, изгледа, све конкретизовано.

Наиме, познати италијански новинар Ђанлука Ди Марцио вечерас је потврдио да је договор око трансфера Евертона Луиза из Партизана у италијански СПАЛ постигнут и да ће се Бразилац сутра појавити у свом будућем клубу на медицинским прегледима, после чега остаје потпис уговора и званична промоција.

Финансијски детаљи за сада нису познати, а протеклих дана помињало се да су Италијану нудили Партизану 600.000 евра који наводно нису прихваћени, па је могуће да је понуда накнадно и “појачана“.