Прочитај ми чланак

ДРУГА СРБИЈА сумњичи Александра Вучића и СНС за убиство

0

У првим реаговањима Друга Србија сумњичи Александра Вучића и СНС за убиство Оливера Ивановића.

Сергеј Тррифуновић, председник НУНС Славиша Лекић, уредник Бете Драган Јањић, али и многи други на Твитеру изнесе ставове које директно прозивају владајући режим за убиство српског опозиционог политичара на Космету.

– Почеле, дакле, ликвидације политичких противника. Добро дошли у свету прослост:(((( – написао је Драган Јањић на Твитеру.

– Је ли Небојша Стефановићу, Марко Ђурићу ,Далиборе Јевтићу и остала скотаријо , како то да Оливера Ивановића не убише у Пристини, Ђаковици или Пећи, него баш Северној Митровици?! – написао је Славиша Лекић и додао:

– Наравно, Александар Вучић је заказао хитну седницу Савета за националну безбедност. Сад ће да оптужи Албанце који су више поштовали Оливера него српско зло оличено у СНС! – написао је Лекић.

Још јаснији је био Сергеј Трифуновић:
 

– Јасно је да је убиство Оливера Ивановића политичко убиство. Ова говна не презају ни од чега. Сраћемо се у ваше гробове!

Ни новинар БИРН Слободан Георгиев, ни бивша водитељка Биљана Лукић, као ни Татјана Војтеховски, нису пропустили прилику нападну председника Вучића због трагичног убиства Оливера Ивановића: