Прочитај ми чланак

КАЛИФОРНИЈА: Ауто улетео у зубну ординацију на другом спрату (ВИДЕО)

0

У Санта Ани, у Калифорнији догодио се инцидент када је аутомобил ударио у разделно острво између две коловозне траке и улетео у зграду у којој се налази зубна ординација, и то на другом спрату

У Санта Ани, у Калифорнији, догодио се несвакидашњи инцидент када је аутомобил који се кретао великом брзином, а чији је возач био под дејством наркотика, ударио у разделно „острво“ између две коловозне траке и улетео у зграду у којој се налази зубна ординација, и то – на другом спрату.

Фото: Twitter

Локална Ватрогасно-спасилачка служба саопштила је да је возач, ударивши у недељу у такозвано „острво“, практично катапултирао возило у ваздух, преносе данас амерички медији.

Полиција у Санта Ани наводи да се аутомобил у том тренутку кретао огромном брзином, а након што је улетео у зубну ординацију избио је пожар, који је брзо угашен, наводи Си-Би-Ес њуз.

Ватрогасци кажу да су се унутар аутомобила налазиле две особе и да су обе извучене из возила с лакшим повредама.

Возач је признао да је користио наркотике и примљен је у болницу на посматрање, наводи полиција.

Неуобичајен снимак, на којем се види аутомобил чија је једна половина пробила зид зграде у висини другог спрата, док му друга половина вири из зграде, објавили су многи светски медији, а несвакидашњи призор је хит и на на друштвеним мрежама.