РАТ НА ЕСТРАДИ – Заратили Бора Чорба и Балашевић

39

Две велике звезде наших простора, Бора Ђорђевић и Ђорђе Балашевић заратили су јавно. Први је овог пута почео Бора, читајући део из своје књиге, али Ђоле му је брзо одговорио.

Наиме, рокер је гостовао у једној телевизијској емисији и читајући део своје нове књиге, дотакао се и песме „Предејане“, чији стихови прозивају кантаутора.

„Не смем по њима да уринирам јер ме они неизмерно воле, у супротном дражи ће им бити Ђоле. А он од своје Оливере нити пиша, нити се.е“, део је нове песме из Борине збирке.

Ђоле није чекао предуго, па је већ на концерту који је 30. децембра одржао у Београду, поткачио свог колегу Бору.

„Мој некадашњи колега из бенда за Нову годину наступа као предгрупа Аци Лукасу“, рекао је Ђоле без длаке на језику, алудирајући како један прослављени рокер наступа као предгрупа фолк певачу.

 • ivan

  Vazno da je Djole opet odrzao koncert u Bg.i da se skupilo dovoljno autošovinista i pedera da mu aplaudira dok on kenja po njima.Zahvaljujuci takvima Olivera sere u pozlacenoj wc šolji dok sluša kumašina Tompsona!

 • моћни Ђоле Јанговић

  Оба су цвећке. За лову ће прегристи словеначко говно к’о ћевап…

 • Миодраг

  Више су заратиле будале по форумима него њих двојица. Кладим се да кад би се Бора и Ђоле негде срели да би сели на пиће…

  • моћни Ђоле Јанговић

   А наш Јоги берберин би им обојици гурнуо по прст у дупе..:))) Остало му од наступа на естради док је „давио шегу и зајебанцију“…

  • Миодраг

   … ил’да ја напишем стих
   који се односи на њих,
   јер кад би негде се срели
   гарант би на пиће сели…
   :)

 • Горан

  То да ли је Балашевић Србин или води порекло од неког помађареног Србина или Словака је потпуно небитно. Јер таквих Срба као он је пуна Србија, таквих који лижу и улизују се зарад материјалног добитка и да преживе по сваку цену и поврх туђих леђа. Он је само јавна личност са видљивом људском маном, среброљубљем. Штогод сутрадан буде требало он ће радити ако му то доноси корист. Не воли он ни Крвате ни Србе, исти су му, он воли паре бато изнад свега.

  • Сава Савановић

   Твој је коментар најтачнији.Добри су певачи и контаутори обојица,али ја Бора-чорба националиста и патриота,зато га ценим,поред антологијских хитова које је снимио.

 • milovan

  Балашевић је један грамзиви усташоид!