РАТ НА ЕСТРАДИ – Заратили Бора Чорба и Балашевић

39

Две велике звезде наших простора, Бора Ђорђевић и Ђорђе Балашевић заратили су јавно. Први је овог пута почео Бора, читајући део из своје књиге, али Ђоле му је брзо одговорио.

Наиме, рокер је гостовао у једној телевизијској емисији и читајући део своје нове књиге, дотакао се и песме „Предејане“, чији стихови прозивају кантаутора.

„Не смем по њима да уринирам јер ме они неизмерно воле, у супротном дражи ће им бити Ђоле. А он од своје Оливере нити пиша, нити се.е“, део је нове песме из Борине збирке.

Ђоле није чекао предуго, па је већ на концерту који је 30. децембра одржао у Београду, поткачио свог колегу Бору.

„Мој некадашњи колега из бенда за Нову годину наступа као предгрупа Аци Лукасу“, рекао је Ђоле без длаке на језику, алудирајући како један прослављени рокер наступа као предгрупа фолк певачу.

 • ЏЕРОНИМО
 • Lune

  Hm,hmm…baja,mali knindza ,povecao listu, i stavio na nju,sve one,sto su dvadest gidina,halakali “ bez nosinje ne valja“.. a,sada im “ Bora trandza valja“,pa stavite ga na listu precednika opstine Cacak..pa da vam peca “ za nosonjine ideale, izginula budale“..“ svi ste vi nosonjini,na aut listi “ Baja,dezertirao,ko njegovi ideoloski preci“…“ precani iz Serbije“.. “ s one strane duge“. iz “ Munchenske pivnice“..“ Pocetnici „…

 • ЏЕРОНИМО

  Nема овде више наде. Отишло је све у 3 ЛПМ.
  После изјаве Патријарха све је јасно. Окупација је комплетна – и егзогена и ендогена!
  Да бисмо се ослободили бојим се да ће бити потребне огромне жртве. Може да нас спасу неки велики ломови на светској сцени, неки нови светски рат, али и то -тешко!

  Пре око сат времена, а поводом теме „Рат на естради“… послао сам текст песме „Дно Дна“, са напоменом да ту песму несме да пушта ниједна радио станица у Србији и да се једино може наћи на Јутјубу.
  Одмах је искочило оно: „Станите мало, ово треба да прегледа „…
  Закључио сам да ни С.Инфо не сме да је објави!
  Ајд баш да видимо.

 • berislav

  Balašević je oduvek bio mutan tip. Nikada se nije izjašnjavao za koju je stranu, smetala mu je JNA, smetala mu je Srbija, nikada nije pevao za Srbe na okupiranom Kosmetu, uvek se kvačio na onu stranu za koju je procenjivao da je jača – a to je američka. Zato me ne čudi, da će ga jednog dana predložiti za premijera tzv. nezavisne države Vojvodine. Lako je srati na svom terenu, a kada treba pomoći Srbima koji žive pod okupacijom, onda ga nema nigde. Nemam ništa lično protiv Balaševića, ali smatram da politika nije njegov fah. Njegov fah je muzika i neka ostane tako. Inače…..

  • Сава Савановић

   И твој коментар је добар.Све је истина.

 • Master Joda

  Да се препирете око политичара који је већи курт.н па да и разумем али да се препирете око два певача који дижу само свој рејтинг и популарност …стварно не разумем народ …..па ви живите за мржњу и сејање исте.
  Што се тиче певача, оба су велика и остаће велики а ви пијачари нећете ни постојати када се они буду још певали.