Прочитај ми чланак

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ПОРУЧИО: Нећу да вучем Ивицу за рукав!

0

Након што је лидер СПС-а Ивица Дачић за „Ало!” јасно казао да са радикалима неће ићи на изборе, председник СРС-а је поручио да ће, ако му се Ивица Дачић и Драган Марковић Палма не јаве, Српска радикална странка сама правити листу за предстојеће београдске изборе.

– Ако они неће, нећемо их ми вући за рукав. Ми смо били отворени за разговоре – казао је за „Ало!” Шешељ и истакао да је он први контактирао са потенцијалним коалиционим партнерима.

 

– Први пут сам ја звао и Дачића и Палму, одмах после избора у Мионици. Ако се они не јаве, ми онда сами правимо листу и идемо – казао је председник СРС-а и истакао да ће у том случају Миљан Дамјановић бити кандидат радикала на предстојећим београдским изборима.

Подсећања ради, лидер СПС-а Ивица Дачић јуче је за „Ало!” казао да ће та странка на изборе у главном граду изаћи или самостално или у колаицији са СНС-ом.

– У складу са одлуком Главног одбора, СПС ће изаћи на изборе или на заједничкој листи са СНС-ом или самостално са ЈС-ом и у том случају ће наш кандидат за градоначелника бити Александар Антић. Ни о каквим другим варијантама није разговарано – поручио је он.