Прочитај ми чланак

ОТЕРАО ЗЛО НА БАДЊЕ ВЕЧЕ: Указала се нечиста сила – свештеник је отерао молитвом

0

БЕОГРАД/АЛЕКСАНДРОВАЦ - Фотографија која је настала у суботу, на Бадње вече, испред цркве Свети Николај у селу Александровац, у браничевској општини Жабари, запрепастила је многе!

Оно што је око камере забележило, просто је невероватно. Верујући су се на овај призор само прекрстили и помолили, а и они који не верују нису остали равнодушни.

 

Фотографија је настала током паљења бадњака испред ове цркве, а у горњем десном углу, тик уз зид светиње, види се разјапљена чељуст некакве приказе, која узмиче пред пламеном који излази из бадњака.

На њој се види необичан лик у диму од бадњака, који се уздиже ка цркви. Око ватре окупљен народ, који је дошао да се помоли и свечано дочека најрадоснији хришћански празник – Божић.

На лицу које се помаља у диму, а које људско око у први мах није могло да види, али камера јесте, виде се грч и бол и назире некакав урлик.

Александровачки верници тврде и чврсто верују да је те вечери њихов свештеник Ивица Калиновић, јереј александровачки, снагом молитве разобличио злу силу и отерао је пред доласком празника Христовог рођења – Божића.