Прочитај ми чланак

СЦЕНАРИО ИЗ СНОВА – Сергеј и Роналдо у истом дресу?!

0

У Италији се прича да нико нема шансу и да се судбина Србина већ зна...

Сергеј Милинковић Савић је на одмору, јасно, двонедељна пауза ће му добро доћи, Лацио је прескочио Рому и како играју сигурно је да ће се борити за Лигу шампиона. Наш ас ће против Кјева одиграти 100. меч за „Л’Аквиле“, понавља да је циљ да са Лациом уђе у Лигу шампиона.

Ипак, нико не верује да ће у дресу римских „Орлова“ заиграти у том такмичењу и ако изборе пласман, јер ће бити звезда летњег прелазног рока. Лотито га неће продавати пре Мундијала, прича се да ће бити једина мета Јувентуса наредног лета, али ако су истинити наводи из Италије, „Бјанконери“, као ни Манчестер Јунајтед немају шансе.

Наиме, наводно је ПСЖ спреман да прода Нејмара за 250 милиона евра Реалу, да доведе Кристијана Роналда, али и Сергеја Милинковић Савића за 170 милиона. Верују да ће он и Верати чинити фантастичан тандем на средини терена.

Роналдо би могао да стигне у Париз, то је више него реална опција ако оде Нејмар. Што се Бразилца тиче, проблем је у његовом понашању, саиграчи га баш и не воле, а ни он није задовољан у Паризу.

Јасно је и да ће ПСЖ расчистити ствари, Пасторе, Ди Марија, Моура и још пар играча би такође могло да оде, као и тренер Емери, али би Роналдо, Сергеј и нови голман, Донарума или Облак могли да буду нова лица у Паризу.

Главни кандидат за клупу је Антонио Конте, за кога се очекује да ће отићи споразумно из Челсија.

Чека ли нас лето великих промена, и даље звучи невероватно сума коју би одвојили за Сергеја, у питању би био трећи највећи трансфер у историји.

Остаје да видимо шта ће се десити на лето, али новцу Пари Сен Жермена тешко да неко може да парира!