Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – МЕДЕНИЦА и РУДИЋ (СЛОБИН ТЕЛОХРАНИТЕЉ): Вишекруна не лаже, Вучић је геј

0

Учесници емисије "Дебата" у продукцији медијске куће "Центар" били су Саша Рудић, председник Народног радничког покрета (НРП) и некадашњи телохранитељ Слободана Милошевића и публициста Михаило Меденица. Тема емисије је била српска спољна и унутрашња политика.

У емисији Саша Рудић је говорио о томе да ли је бивши блиски сарадник председника Србије, Александра Вучића, Ђорђе Вишекруна, лагао док је давао интервју за Балкан инфо где је устврдио да је садашњи српски председник бисексуалац.

„Ђорђе Вишекруна је егзибициониста који оно шта зна жели да у јавности каже што више пута, на више места, на разне начине, у новинама, телевизији, у оваквим емисијама; но, ја нисам стекао утисак да лаже када је говорио о свом односу са Александром Вучићем”, казао је Рудић и још додао:

„Стекао сам и утисак и да Вучић лаже, да има покрете и понашања које су објашњиве са стране психо-патологије. Тако често користии речи и изразе: „Ја; Ја, па ја; па они, па они …”, који су по начину и учесталости коришћења забрињавајући. Имамо интервју с ним у којем он каже – Мене хоће да убију моји најближи сарадници – што је пропаст да председник неке државе такве ствари прича у јавности јер чак и да је то тачно постоје службе које се тиме баве на одређен начин и те службе су обичне толико софистициране да могу да такву опасност спрече, а да се о томе никад не сазна јавност.”

С друге стране, говорећи о спољној српској политици Михаило Меденица је устврдио да „Вучић је све само не русофил” и додао закључивши:

„Вучићево русофилство је маска и маскарада. Као неко које искрен русофил, не Путонофил, већ русофил, као неко ко се искрено диви руском народу, као човек који је пре свега србофил, тврдим да је Вучић најпре опчињен Немачком, затим Америком, а Русија му је претпоследња рупа на свирали. Колико год се он заклињао у браство и пријатељство Вучић ће окренути леђа Русији колико год то буде пута затребало, те зато никада неће дати дипломатски статус Руско-српском хуманитарном центру у Нишу, јер је он човек који је прогурао споразум са НАТО-ом којим је Србија постала придружени члан ове алијансе.”

А шта су још у вези српске унутрашње политике, српске опозиције и режимских странака рекли у емисији Саша Рудић и Михаило Меденица погледајте у видео линку горе:

Дебату за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте Фејсбук страницу –  ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР и претплатите се на  Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ.